Miamyworld Merhaba tatlı annisler bebeğim 16 günlük bugün emzirirken saçında bir tel beyaz aac olduğunu farkettim .kayinvalideme söyledim o Nişan dedi bebeğe uğur getirir ve şansli olurmuş eskiler öyle söylermiş. (İnsallahh) bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Urass78- Miamyworld gercekgen benim oglumunda vardi dogdugunda ama sacini kestirince gitti b8dahada cikmadi insallah gercektir ve sanslidir zaten adi uras ve urasta şans talih demek.😀😀😀
uyumayankoala Miamyworld bizimde var sadece 1 tel 🙈 hep merak ediyordm, inşallah bebişlerimiz şanslı&hayırlı&sağlıklı birey olurlar 🙏🏻🌸
zeyzey77 Miamyworld Bebeğin saçının beyaza yakın sarı olması normal nişan filan değil . Ugurla filan alakası yok . Hatta albino olup tamamen beyaz saç ve beyaz tene sahip çocuklar var
Yamanikomm Miamyworld bizimde var uc.parmak genisliginde hatta doktorumuz albino.llabilir demisti cok gulmustum hemen doktor degistirdik ona soledigimiz saka yapiyosunuz heralde dedi😁 hala duruyor ama benim bebem sapsari artik sariya evliriliyor gene diger saclarina gore orasi cok cok acik beyaz ins sansli llur tabi
Miamyworld Urass78- inşallah canım hatta kayinimda varmış bir tel kayınvalidemin kayınvalidesi demişti bu nişan ve uğur getiri kayinim çok şanslı valla her konuda şuan tıp fakultesi 4. Sınıfta inşallah bizim bebislerimizde şanslı olur ❤️🙏🥰
Urass78- Miamyworld insallah gulüm ya ama bizim yok suan 1 yasina kadar vardi kestirince gitti dahada cikmadi bizimkide 6 7 tel falandi hatta şok olduk sag tarafi beyaz dogunca
Miamyworld Urass78- sonuçta varmış zaten sonra kayboluyormus canım kalıcı bişey değil kiminde bir tel kiminde bir kaç tel ama emin ol eskiler daha iyi bilirler 🥰
zeyzey77 Miamyworld Olabilir ama şansla bir alakası yok. Kalıcı da olabilir biz okuldayken biri vardı öyle saçını kesse bile hep aynı yerde önde saçları beyaz çıkıyordu geri kalan yerler siyahtı
Esdoel Miamyworld benim 2 çocuğumda da 1 tel var üstelik ben birleşsin diye jiletlemistim yine çıktı yani sırf beyazı gitsin diye yapmadım