Algan-29-06 Yirmi günlük bebeğim emdikten sonra göğsümde süt kalmıyor ne yapabilirim rezene kimyon tüketiyorum 😵💫 çişli kakalı bezleri çıkıyor ama sütüm yetmicek kesilcek diye korkuyorum
DuruAlcin Algan-29-06 korkmayın sık sık emzirin süt dolacak. artı 2 buçuk 3 ay yapışık ikiz gibi gezebilirsiniz. bebek sürekli emdikçe sütünüz artacak.bol su için.
BanniCici Algan-29-06 korkmayın, bol bol sıvı tüketin. Uyumaya çalışın, stres yapmayın, bebeğiniz emdikçe sütünüz daha da artacaktır.
Babygirl2021 Algan-29-06 memede süt kalmaması iyi bir şey demekki iyi boşaltıyor memenizi. Süt meme boş olsa bile bebek her emdiğinde vücut anında üretir merak etmeyin yani bebek emdikçe süt oluşur. Dolu meme vermemeye gayret edin süt tazyikli olunca sevmiyor çoğu bebek bi de ön sütü fazla alınca ishal olabiliyorlar.
Esra-ozsusam4 Algan-29-06 göğsünüzü bir depo değil de seri üretim yapan bir fabrika gibi düşünün. bebeğiniz ne zaman istese emse süt gelir korkmayın. dolu olmaması da güzel böylece sağmanıza gerek kalmaz. emzirmeye devam😊🌸
DuruAlcin Algan-29-06 bende öyleydim ama stres yapmayın.Rahat olun. arada sütünüzün azaldığını hissederseniz sık sık emzirin tekrar düzelecek. yaşanarak tecrübe ediliyor😉
Algan-29-06 Esra-ozsusam4 işte her kafadan ses çıkınca insan kötü düşünüyor kimi sağman lazım sağmıyorsan sütün yoktur yetmez diyor kimi bu iyi bişey sütün çocuğa direkt gidiyor diyor kafam oldu davul oysa doğumdan önce kimseyi umursamıcam demiştim 😵💫😵💫😵💫
D-G-Damla55 Algan-29-06 ister istemez umursamıyor canım. İnsanlar boş konuştuğunu biliyorsun ama yine takıyorsun kafaya
Algan-29-06 Esra-ozsusam4 yani şöyle ilk zamanki gibi sertlik yok hafif bi sertlik oluyor oda bebeğim emince yumuşuyor.
Algan-29-06 Eymencvk sakin kalmaya çalışıyorum sadece göğüslerim ilk günlerde taş gibi oluyordu şimdi hafif şişlik oluyor bu normal mi
Eymencvk Algan-29-06 normal zamnla terbiye olcak gögsünüz yumuşacık siz sağım yapın elinizlede yapın ki mastit olmasın
[silindi] Algan-29-06 öncelikle stres yapmayın kendinizi üzmeyin güzel düşünün sütünüz azalmaz ve bol bol emzirin. Benim ilk 2 ay tam bir faciaydı göğüs ucu yaralarım yüzünden emzirmek bana işkenceydi. Siz tadını çıkarın sürekli emzirin bebek emdikçe süt artar
Algan-29-06 [silindi] olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum ama sanırım azda olsa stres yaptım kendime. Birde asla dinlenemiyorum uyuyamıyorum buda etkiliyor galiba. Sütümü artırmak için ne yapabilirim 🙁🙁 malt içecekler işe yarar mı ?