defnosgeldii Bugün tam 12 saattir uyumuyor ve sürekli ağlıyor… 54 günlük delircem hala uyumadı hala offf atak haftası normal mi yaa
Kevseryldz defnosgeldii açıkçası bu atak haftalarına ben pek inanmıyorum. Bebeğin bir problemi olabilir sizin gerginliğiniz ona yansımış olabilir. Güzelce ılık duşunu aldırın sakinleştirici müzikler açın masaj yapın. Gazı da olabilir. Sıcaktan bunalmış olabilir
KoalasMom defnosgeldii Sürekli ağlıyorsa bi derdi vardır, siz bir sakinleşin stresiniz bebeğinize geçer. Gazı olabilir ağrısı olabilir aç olabilir bir duş aldırıp masaj yapın sakince konuşun çıplak bir şekilde göğsünüze yatırıp ninni söyleyin gezdirerek
defnosgeldii Kevseryldz her şeyi denedim her şeyi asla susmuyor gazını da çıkardı kakasınıda yaptı karnı tok altı temiz parol verdim biyere ağrıyordur belki diye yine yok
defnosgeldii KoalasMom her şeyi denedim sakin kalamıyorum ya çok geriliyorum gerçekten elimde değil bas bas bağırıyor
Teemo07 defnosgeldii ne kadar cıksada bitmiyor o gaz maalesef. Benim oglana çakmak çak patlasın o derece. Dünyaları cıkarıyor ama yine kıvranıyor. Kolikti, simdi daha hafifledi. Az sabredin. Tahminim gazdır. Havalarda sıcak olunca bunaltmıstır bebegi. Bir de elini kulagına falan götürüyor mu ona bakın. Enfeksiyon falan varsa o da huzursuz eder.
Prensesannesi38 defnosgeldii biraz eşiniz destek olsum belliki bunalmışsınız zor oluyor ilk dönemler siz sakinleyin rahatlayın yine uyutmaya çalışırsınız
busrakntr defnosgeldii benim bebegimde 2 aylikken 12 saat uyumadigi olmustu, sabretmek gerekiyor, sizin gerginliginizi hissediyor.en onemlisi de surekli temas istiyor olabilir, sabırla kucaginizdan ayirmasaniz iyi olur.
Rikaa defnosgeldii alerjiktir sut urunu ve yumurta tuketmeyin emziriyorsaniz. 1 haftaya midesi duzelir anca ve uyur. Atak boyle bir sey degil gaz da. Bu alerji.
defnosgeldii Rikaa alerjinin baska hicbir belirtisi yok ki her gun yaptigi bir seyde degil bikac gundur boyle
Aysenurkk Aklıma gaz geliyor sadece, çünkü ben de gazını çıkardığını sanıyordum daha doğrusu çıkardığının yettiğini sanıyordum ama yetmiyormuş gaz sorunundan ağlayıp asla uyumuyordu😣evdeki fön makinesini çalıştırın belki susup mayışır
Rabiakilic Havalar sıcak ama eğer kundak yapmıyorsanız birde ince bir örtüyle kundaklayıp deneyin. Belki uyur. Benimde bebeğim uyumuyordu kundakladım 1 buçuk aylıkken aralıksız 3 saat uyuyordu.