Solocann Haydi kızlar bir süredir yoktum kampanyamıza desteklerinizi verin bugün sayemizde %50 olsun haydi bakalım 😍
Utkucan Lütfen areli göz ardı etmeyin arkadaşlar bu bebekler varlar tedavileride var yok gibi davranmayalım
Solocann Buradaki bir çok anne çok destek oldu özelde dekontları attılar baya para topladık Arelin annesi çok mutlu oldu kampanya sürebildiğince sürsün istiyor haydi bu güzel anneyi yine mutlu edelim tekrar yapabiliriz 🥰❤️
Utkucan Solocann çevremize duyursak hiç belli olmuyor kişilere anlatsak öyle paralar geliyor ki bir günde 1000 lira topladım Arel için sadece biraz çaba birde areli anlatmak lazım Arelin kimsesi yok bir annesi var o anne arelsiz kalmasın
Solocann Utkucan yaa o kadar haklısın ki canım anlatmak yeter göz ardı etmeyelim üstüne düşelim bak o zaman nasıl destek çıkarız birbirimize Allah hayrınızı kabul etsin iyiki varsınız 🥰
Utkucan Solocann kesinlikle böyle böyle yüzde 49 oldu ben ilk Arel ile tanıştığımda tedavi parası yüzde 19 toplanmıştı yalnızca
Solocann Utkucan evet özellikle forumda post açınca baya destek çıktılar çevrem yine öyle 😍yine yapabiliriz kampanya çok yavaş ilerliyor gecemiz gündümüz arel olsun ne olur🙏🏻