AzzSonraa Solocann bende kendi çewreme anlatıp bağış yapmalarını sağlayacağım kendi hesabım bankamatiğim kredi kartım yok iki bebeyle çıkıp bankaya gidemiyorum eşim bu konularda duyarsız yapılacak bağış parasını werip kartından yollamasını isteyeceğim tandğm herhangi birinden yapabilirsem atacağım uğraşacağım
Solocann AzzSonraa yaa harikasnız inanın bu tutumunuz bile insana yetiyor ben de bugün bayram bayram gezip areli anlatıcam arele harçlık vermelerini istiycem ne mutlu bize ki uğraşıp bir şey yapmaya çalışıyoruz iyiki varsınız 🙏🏻♥️
AzzSonraa Solocann umarım umarım umarım bi faydamız olur benim yapacağım bağışla mı kurtulacak diye düşünüyorlar keşke bilseler o bağışın ne umutlar barındırdğnı Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın görünce içim parçalanıyor elimizden keşke çok şey gelse 🤷♀️
Aybukemm Solocann ben çok üzülüyorum tüm hasta bebeklere elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum. Yurt dışı annelerimiz var bu platformda yurt dışından bir insta sayfası açılsa yardım amaçlı belki daha hızlı ilerler
Ece123 Sadece 25 lira yardım edebildim ama düşünün sizde az demeden yardım ederseniz çok güzel şeyler olabilir
Nur98 Ece123 böyle böyle yardımlar büyüyüp bebeklerin kampanyası bitiyor keşke herkes sizin gibi düşünse🌼
DOLANDIRICI Arelin kampanyadi ne durumda arkadaslar bide smsle yardim gonderiliyomus galiba bana bilgi verirmisiniz
asyamoms DOLANDIRICI şuan kampanyamız %45 , Türksel hattınızdan 2735’e AREL yazıp yollayarak 20₺ bağışta bulunabilirsiniz 🙏🏻
asyamoms DOLANDIRICI Arel hala yoğun bakımda Salı günü Trake için ameliyat olacak kampanyamızı bir an önce bitirip Areli tedaviye yollamak için çabalıyoruz 🙏🏻
DOLANDIRICI asyamoms tesekkur ederm hem kendimden hemde esim isten gelsin o dan gondericem keske elimden daha fazlasi gelse yavrum kurtulsun yeter
Elifumsu Elimizden ne gelirse yapacağız. Yeter ki iyi olsun. Allah yardımcısı olsun. Çevremden de isteyecem, yeter ki bebeğimiz iyi olsun