theGunes Oğlumu yıkadım uyuttum zıbınla yatağa koydum odasının camı açık(havalandırma boşluğuna bakıyor) kapısıda kapalı. Sizce üşürmüü?
UraSsmom theGunes Ben tam tersi camı kapatıp kapıyı açıyorum ama havalandırmaya bakıyosa esmez heralde bilemedim
Gizembickici theGunes ben cam acik yatiriyorum, genelde esmiyor zaten. Eserse de ince muslin ortuyorum bacaklarına o kadar
ebrugorgel theGunes yok anam yok çocuğu emzirmek bile zulüm oldu cereyanda kalmıyorsa sorun yok gece uyanması varsa eğer sabaha karşı falan serin olabilir ince bir müslin atabilirsin üstüne ya da sadece bacaklarına ben bazen öyle yapıyorum
Karanimom theGunes İstanbul dayız, 11 aylık oğlumu öğleden sonra uykusuna sadece beziyle yatırdım. Oda camı açıktı ama kapısını kapattım yine de ter içinde uyandı. Fena nem var.
Ssultannn theGunes ortalık yanıyor valla bende hergün yıkıyorum ya sadece kolsuz tshirt bez ile ya da zıbınla yatırıyorum bizde bütün camlar üstten açık yine de gram esmiyoorr 🤦🏽♀️
theGunes Ceren245 Yok anlamıyorum var mı sorun? Düzgün yorum yapmaktan neden acizsiniz? Her postta bitane var böyle. Ben uykudayken ruhummu gidip çocuğun tenine dokunucak? Tövbest ya
Ceren245 theGunes ruhunuz dokunamaz tabi ki 🤷♀️ Ama illa ki sizden yarım saat 1 saat önce uyuyordur bebeğiniz . O zaman anlaşılır dokunarak😅