Karanimom Mtalp Yemek lekesi olunca lekeli kısımlara elde yıkamak için olan (pril hijyen) bulaşık deterjanından biraz sürüp 5 dk kadar bekletip makineye atıyorum, temizlenmiş olarak çıkıyor.
1prens_annesi kahvekokusuu birde bulaşık makinasi parlatıcısı bulaşık sabunu ve beyaz sirke ile bir karışım yaptım ben bütün lekelere birebir anında çıkarıyor üstünden zaman geçmiş olsa bile
bebekistan morkalp ben margarin değil de bulaşık deterjanı döküp telle biraz ovalıyorum aynı şekilde bütün yapışkanı alıyor tertemiz oluyor 😊🌸
kahvekokusuu Melissa12 makine yıkamayı bitirir bitirmez kapağını açıp kapaga havlu koyup kapatin leke olusmuyormus bende boyle bi sorun yok ama ablam yapiyor bunu,🤗
gocebebirbayan Demirhanmert süte su karıştırmak buna mı deniyordu 🤭 bence buz kalıbı atmayın sütün özelliği gitmesin 🌹😊
DoganurcaN Sedakuru ay bunu duymuştum benim çok ıslanır kötü görünür ama ya ped kayar da görünürse daha büyük rezillik ayol😂
Evsaanne Bonnusimo kesinlikle dene bulaşık parlatıcısı ile fırçala önce soğukken sonra fişi tak parlatıcıyı dök ütünün alt tabanına dik şekilde ama bütün kireçler akıyo siyahlık gidiyo içine de limontuzlu su koy sürekli Buhara bas kendiliğinden akar