bebekzeynep Bende birşey ekleyeyim 😊kanepe ya da halı silerkn bezi bi tencere kapağına sarıp öyle siliyorum daha az güç ile daha temiz oluyr 😊
Koala06 Tobby19 Ben makyaj pamuğuna döküyordum aslında sonra pinterestte bu bilgiyi gördüm denedim baktım ki işe yarıyor artık böyle yaptım😂 aslında orjinal fikir bana ait değil bende başka yerden gördüm😂
Haticezd Yaprakanni vay be o kadar etkili mi 😂 yarın hemen alayım bende halımdaki Elma lekeleri çıkmıyordu bir türlü
Hafsaninannesi_ Mükemmel post kızlar Allah rızası için döküm Ocak kullanıp da ocagimi miss gibi yaptı dediğiniz bir ürün yöntem vs var mı
birMelekAnnesi27 Bulaşık makinesinin tablet kismina cif krem koyunca caydanlik falan koyunca tertemiz oluyor
Mtalp 0909 kışlayı sıcak suyla karıştır sonra bu suda kıyafetleri istersen 45 saat istersen de sabaha kadar sonravonsuyla beraber makinaya at canım çıkıyor
Karanimom Mtalp Yemek lekesi olunca lekeli kısımlara elde yıkamak için olan (pril hijyen) bulaşık deterjanından biraz sürüp 5 dk kadar bekletip makineye atıyorum, temizlenmiş olarak çıkıyor.
Asyagok Kızlar allah rızası için bulaşık makinesi deterjan kalıntısı niye olur nasıl geçer bardakları tekrar yıkamaktan bıktım
Eymosunannesi morkalp haliya dökülen kahve çay lekesini makyaj temizleme suyuyla silin hiç leke kalmıyor