Dtbrc ayseyilmaz6161 benim bebeğim esmer ve simsiyah saçla doğdu.babası esmer ben beyaz tenli ve açık kumral saçlarım var😆2-3 ayda tüm saçları döküldü,teni beyazlaştı şuan saç rengi aynı ben tenide öyle🥰🥰
ayseyilmaz6161 Dtbrc ayy benim oğluş da o şekilde oldu canım 😂 2 aya girerken keltoş oldu resmen kafa derisi gözüküyor arkalarda var biraz 😂 dediğin gibi ten rengi de açılmaya başladı iyice seninki kaç aylık canım😍
ayseyilmaz6161 Yusuf20 bakalım bizimki de drğişecek mi😂 aslında çok istiyoruz sarıya dönmesini ama ikimiz de dile getirmiyoruz 😂😂
Qawsedrf Benim ikisi de kara doğdu bu esmer olcak bu buğday tenli olcak derken 3-5 aya pamuğa döndüler şimdi süt beyazlar.. Eşim arada ruh gibi bu çocuk der 😆
ayseyilmaz6161 BademsMam bakalım nasıl olacsk😍 eşim de ben de hiç bir bebeğin büyümesine değişmesine şahit olmadık daha önce her şey çok ilginc geliyor😊
birfincantuzruhu ayseyilmaz6161 doğduğunda siyahtı sacları şuan 7 ay 21 günlük her geçen gün açılıp sararıyor 😂
ayseyilmaz6161 birfincantuzruhu sanırım büyüdükçe değişiyor anladığım kadarıyla. Benimki henüz 2 aylık şimdiden başladı😊 tam oturması 1 yaşını bulur sanırım😍
1515 ayseyilmaz6161 dönebilir oğlumun düz ve siyahtı sonradan artıya döndü ve kıvırcık oldu çokta yakıştı
ayseyilmaz6161 1515 canımmm allah bağışlasın😍 anladığım kadarıyla bebişler büyüdükçe değişiyor baya her yönden 😊
1515 ayseyilmaz6161 Allah razı olsun . Evet değişiyorlar kızım evrim geçirdi ama ten rengi aynı kaldı oğlumda sarışına kaçtı biraz Allah sağlık sahat versin gerisi mühim değil
Asklepios ayseyilmaz6161 benimki de aynı 😂 nasıl böyle kapkara dedik 😂 ben açık kumralım babası siyah saçlı dedik bu kadar da değildir yani 😂 neyse ki bana döndü 😂