ayseyilmaz6161 Merhaba kızlar, bebeği doğduğunda siyah saçlı olup da sonradan kumrala ya da sarıya dönen var mı? Benim saçlarım siyah eşim sarışın. Bebişimiz 2 aylık.saçları döküldü iyice rengi de değişiyor. Merak ettim. Cevaplar için şimiden teşekkürler🌸🌸
ayseyilmaz6161 Asklepios benim oğluş da doğduğunda simsiyah saçlıydı bakalım biraz daha büyüyünce nasıl olacak😊 bir de ilk doğduğunda aşırı çok saçı vardı döküldü hep 😂
ayseyilmaz6161 Kbrozmn ayy çok ilginç geliyor bana ya Rabbim ol diyince oluyor işte😊 Allah bağılşlasın canım bakalım bizimki nasıl olacak şaşırdık rengi açılmaya başlayıca😂
ayseyilmaz6161 Deletedmom0099 yaaa benim oğluş da senin bebişin gibiydi doğduğunda saçları falan aynıydı canım😂😂 maşallah nasıl değişmiş büyüdükçe 😍😍 bizimki de değişiyor sanırım iyice açıldı saç rengi güneşe çıkınca daha da belli oluyor ama biz bilemedik tabi daha önce şahit olmadığız için😊😊
DefneVeraasigi Benim kızım da öyle oldu doğduğunda saçları simdiyahtı kendisi de esmerdi bana benziyordu. Şimdi saçları ve teni sarardı hatta öyle ki yan taraflarındaki tutamlar beyaza yakın bi sarı oldu babası gibi 🤷🏽♀️😅
ayseyilmaz6161 DefneVeraasigi ayy çok ilginç ya Allah bağışlasın canım❤❤ acaba bizimki de sararacak mı şuan 2 aylık dışarı çıktığımjzda kahverengi oluyor 😊
Asklepios ayseyilmaz6161 benimki de aynı 😂 nasıl böyle kapkara dedik 😂 ben açık kumralım babası siyah saçlı dedik bu kadar da değildir yani 😂 neyse ki bana döndü 😂
turunculuanne ayseyilmaz6161 kızımın yeni çıkan saçları daha açık renk çıkıyor ama henüz çok çıkmadığı için tam belli değil doğduğunda siimsiyahtı üstelik yeni doğan bir bebeğe göre uzundu da.😁 ben kendimi örnek vereyim kızım gibi ben de doğduğumda siyah ve uzun saçla doğmuşum. Şu an saçlarım açık kumral. Hatta dışarda gün ışığında turuncumsu sarı görünen saçlardan.. bence saç rengi her yaşta değişebiliyor. Abimin saçları da bebekken sapsarıymış şu an onunki de kumral kahverengi mesela. iki kardeş ortada buluşmuşuz😁
ayseyilmaz6161 turunculuanne insan vücudu sürekli gelişim ve değişim halinde gercekten Rabbim o kadar güzel yaratmış ki 😍 ben de doğduğumda esmermişim hala esmerim😍 eşim küçükken sapsarıymış Ruslar gibi ortaokulda falan hep sarıymış saçları şimdi 30 yaşında saçları kumral yüzü sarışın yine 😊 bakalım babasına mı dönecek yoksa 😊
DefneVeraasigi ayseyilmaz6161 valla biz de şaşırıyoruz bı hallerine😅 kzımdaki ten ve saç değişimi 4. Ayda başladı hala giderek açılıyor şu an 7 aylık 😅 bakalım sizinki bu aylarda ne olacak 😍
ikimelekannesi_ ayseyilmaz6161 kızım dogdugunda siyahtı şuan kumrala döndü ve önlerde sarılar var güneşte parlıyor resmen 😂😂🥰
ayseyilmaz6161 ikimelekannesi_ yaaa maşallah Allah bağışlasın 😍😍 ne kadar çok değşşiyor bebişler 😊 biz de şaşırdık dışarı çıkınca açık kahverengiye dönmüş gibi geldi 😊
ayseyilmaz6161 DefneVeraasigi çok güzel ya tam renginin oturması 1 yaşını bulur sanırım 😍 Heyecanla bekliyorum ben de açıkçası eşinle ikimiz de biraz sarışın olmasını istiyoruz 😂😂😂
Yusuf20 ayseyilmaz6161 bizimki saçı simsiyahtı doğduğunda şimdi kumral sarı karışımı saç dibi sarı.eşiminde sarıymış küçükken 🤣
ayseyilmaz6161 Yusuf20 bakalım bizimki de drğişecek mi😂 aslında çok istiyoruz sarıya dönmesini ama ikimiz de dile getirmiyoruz 😂😂