Kamileyldrmm Kızlar 41 kiloya düşmüşüm psikolojim allak bullak eriyorum allah için bana etkili bi tarif verin kilo yapan çok ihtiyacım var şuan 😪
Reyna Kamileyldrmm nası olabiliyor ya çok kıskanıyom ben depresyona girince öküz gibi yiyorum tam tersi herşeyş ye işte sabah öğle akşam ye yiyon da almıyon mu of
Kamileyldrmm Reyna Bence bozmayın çok iğrenç bi durum ya pantolon bile giyemiyorum hiç yakışmıyo ağlamak istiyorum 😪
Kamileyldrmm Merve-miray Göründüm kanlarıma falanda bakıldı bişey çıkmadı emzirdiğin için böyle dedi emzirme döneminden sonra alırsın dedi ama bebeğim daha 9 aylık emiyor emzirme dönemi bitene kadar eriyip gidicem diye korkuyorum şöyle yap böyle yap demedi 🥲
Aynut Reyna 🤣🤣 bende öyleyim ,evlilik öncesi stresten veririm diyordum o zaman bile ilk işimiz yemeğimizi yiyip sonra işimize koyulmak oluyordu,yemek hassas noktamız
Kamileyldrmm Reyna yiyorum abur cuburda yiyorum ama gttikçe kilo veriyorum takviye vitaminler bile kullanıyorum ama yok sürekli gidiyor 1 hafta önce 43 kiloydum şimdi 41 hızlı bi şekilde gidiyor korkuyorum ya
Kamileyldrmm Mom62636362 Yiyorum ama olmuyor bari yerinde dursa kilom ama oda yok ne alıyorum ne yerimde sayıyorum hep gidiyo 39 kiloya düşcem diye çok korkuyorum
Metehan123 Kelin ilaci olsa basina surermis bacim haa hic 41 olmadim sukur de bence sen bi doktordan yardim al hormonlarina tiroidine baktir
Kamileyldrmm Metehan123 Aldım ama kanlarım guzel çıktı emzirdiğin için böyle dedi şimdi memeyi bıraktırmalıyım kilo veriyorum diye bıraktırırsamda çok vicdan yaparım oda olmaz 😪😪😪
55eren55 Ben sen çıkan zayıflarım bu ara eşim beğenmiyor beni kilo al biraz Yanımda çocuk gibi kalıyorsun diyor hakkı da var adamın gözüne dolgun görünmemi istiyor
Kamileyldrmm 55eren55 Evet benim eşimde braz iri yapılı birisi yanında küçücük kalıyorum gören herkesin erimiş bitmişsin demesi daha çok sinir ediyor beni hastalıklı gibi duruyorum 😓
minikmerinos Kamileyldrmm bol bol ceviz badem kuru üzüm kaju bunlar yağlı kuruyemişler hem kalp ve beyine iyi gelir hem vücudunuzun gücünün düşmesini engeller
O_mer27 Kamileyldrmm canım benim ablamda çok zayıf baya Artık doktora gitti doktor demişki boş boşuna doktor doktor gezme demiş vücudunda yağ yok demiş hep böyle olursun demiş spora başla demiş
55eren55 Kamileyldrmm dimi ya bana da sürekli kocan ekmek vermiyor mu diyorlar ah millet zayıflamak için uğraşır biz kilo almak için uğraşıyoruz kilo alması daha zor
minikmerinos Kamileyldrmm ablam da 39 kilo da idi 40 i gecemiyordu sabah kahvaltıda bunları balla karistirip yemeye başladı çok fayda etti bizde inanamadik
Pamukhanim Kamileyldrmm abur cubur, fast food tarzı yiyecekler, özellikle kizartma, bol hamur işi ekmek dahil. Tatlı tabiki birde
Miomio Kamileyldrmm bende aynı dertten muzdaribim. Bu tarz postlara hemen yazıyorum. 1 hafta oldu başyalı promalt içeçegine günde iki tane içiyorum. Bi kaç yerde denk gelmişti süt için tüketirken kilo aldırıyor diye. Elimde sabah akşam içiyorum. Kilo olur inşallah.süte faydasını biraz gördüm kilo için erken ama tuhaf şekilde göbek çıkmaya başladı az. Sanırım kiloya döncecek