hazelrya Kızlar sucuklu yumurta yemek istiyorum ama gaz yaparmı yada baska herr hangi bir sorun teşkil edermi bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim :)
Tatlim hazelrya sucugu marketten falan pek alıp yemedim ama evde kendi yaptığımızdan yedim. Salam sosis tüketmiyorum
simaysmother hazelrya sucuğu market sucuğu değil de kasaplardan alıp ya da kendiniz yapıp tüketebilirsiniz. salam sosisi de canınız isterse abartmadan yiyebilirsiniz. aslında normalde kendi sağlığımız için de tüketmememiz gereken besinler bunlar ama öyle herşeye uyamıyoruz işte. doktorlar alerjik meyveler dışında abartmadan herşeyi yiyebilirsiniz diyorlar bebek emzirme döneminde. ben hamileyken dikkat ettim ama şuan herşeyi yiyorum.
Yagiz-annem irem09 valla hamileliğimdn beri bazen eşim gözüm kalmasın diye bir tane veriyodu 😂😂 doğum da yaptım belki bir yada iki tane yemişim sağlıksız işlenmiş ürünleri pek tuketmiyorum
DoganurcaN Valla ben herşeyi yiyorum başlarda baya dikkat ediyodum benimki gazlı bi bebek değil çok şükür hiç bi yediğimden sıkıntı yaşamadım
hazelrya simaysmother Normaldede aşırı seviyorum sucuk hamileykende yedim ama simdi bebegimede geçer diye korkuyorum
Karas hazelrya fasulye ve nohut dışında hiçbir şeyin gaz yaptığını düşünmüyorum bizde de çevremdekilerde de böyle tecrübe ettik
MuslumElifAhlas Kırkımızın çıktığı gün ben kola içtim ama az baktım gaz yapmıyor artık hep içiyorum oğlum şuanda 3 ay 12 günlük tabii hala gazı var ama normal oda 😅😅 fasulye ve nohut yemiyorum sadece ama canım çok humus istiyor ama malesef yiyemiyorum 🙈
Smnl hazelrya kasap sucuğu alıp 2 dilim olacak şekilde sucuklu yumurta yiyorum nefsim körelsin diye. Salam sosis vs normalde de yemezdim zaten şimdide yemiyorum
gozdesh hazelrya ben canım ne çektiyse abartmadan yedim. Kayınvalidem bebek hemşiresiydi, benden gaz geçmez mi dediğimde , hayır ikinizin midesi farklı sonuçta demişti. Günde 2-3 fincan kahve içerim ama bebeğimde uykusuzluk olmuyor mesela.