Bebegimm111111 Veya bir şırınga edin kendine 40 ml suyu doldurduktan sonra 10 ml çek içinden biberonun tekrar . Onuda yapamam diyorsan lansinoh al
Yamanikomm Sahraligunler Hee bilemedim canim o.zaman aventin hangi bineronuki o benimkide 30 dan basliyo biberonum
Bebegimm111111 Sahraligunler hayır 60 tan yap. Mama ölçüsü 30 ml suya 1 ölçek mama . Kafanı karıştırma hiç . 30-60-90-120 diye gidiyor
Tuba18 Sahraligunler bildiğim kadarıyla iki ölçek mama 60 ml su giriyor toplamda 70 ml olması lazım mama kutusunda öyle yazıyor
Yamanikomm Bebegimm111111 Bende mamajoo kullaniyorum ekstra ve mamajodan cok dahs memnunum.cokmdaha konforlu bir biberon
Semaayk Sahraligunler bende de avent var canım han tarafında ölçek çizelgesi var oradan bakabilirsin 1 ölçek 30 ml
Nohutannesi Sahraligunler biraz uğraşmalı ama enjektör alın 10luk. 40a kadar su koyup 10luk enjektörle cekin 10ccyi. Sadece su için kullanacağınızdan temizleyip koyun kenara arada kaynatın. Yada hassas mutfak terazisi alın uyguna hem evde kek börek yaparken kullanırsınız
MeteNaz Sahraligunler canım aventin çizgilerine göre mesela 40-80 yazan yerin yanında da 1-2-3 olması lazım sen o çizgilere göre yapıcaksın :)
ikizlerinannesi2985 Sahraligunler muhakkak oz da vardır üzerinde. 1 oz 30 cc ben öyle ayarlıyorum 30 u
Sahraligunler ikizlerinannesi2985 Evet yanda var 1 var yanında iki çizgi 2 var yine iki çizgi ikiye getirip iki ölçek mi atayim