Gulsah5555 Samsun ilkadımda atakumdaki hastanelerde yenidoğan bebeğim için doktor arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı hastane ve biliyorsanız muayene ücretinide söylerseniz sevinirim :)
DaisyMom Gulsah5555 meydan anadolu hastanesi filiz gebeşoglu veya burcu çaliskan ikiside iyi⚘ fiyati 1 ay önce kadar gittim 150 tl idi.Sertifikaniz varsa indirimli yararlanirsiniz.Bebeginiz ne kadarlik.
Aleynag Gulsah5555 ben medicana hasan farabi aydınola gidiyorumher konuda yardımcı oluyo çok ilgili ve bilgili doktor gereksiz ilaç vermez tahlil istemez
Gulsah5555 DaisyMom yeni doğan zaten anadoluda doğum yaptım ama burcu çalışkandan memnun kalmadım o yüzden doktor arayışına girdim
DaisyMom Gulsah5555 yeşim hanimda var bak o da cok iyi yeni dogum yaptigimda ilk oraya goturdum kizimi.
D-G-Damla55 Aleynag bende gittim ama uslubu çok kaba ve ilgisiz geldi. Hele ki yanında ki hemşire beni deli etti odundan farkı yok çok beter hizmet aldım
Cigdemce Gulsah5555 ben iki doktor a gidiyorum biri medical de erdal hancioglu diğeri liman da nazlı karakullukcu cebi. Ikisinden de memnun kaldım o yüzden hem ona hem ona gidiyorum 🤣
Gulsah5555 Cigdemce nazlı hanımın muayene ücretini biliyor musunuz biz birde işitme testi falan yaptırcaz
Cigdemce Gulsah5555 yok canim ben anlaşmalı kurumdan gittim. Işitme testini medical park da doğumdan 3 gün sonra yaptırdık ama ona para vermedik ücretsiz di
Glchn_shngl Biz atasam atakum şubesinde Pelin Hanıma gidiyoruz gayet memnunuz yenidoğandan belli bir süre para alınmıyor diye biliyorum ama normal muayene ücreti 150 lira
hilalkbdy Aleynag teşekkür ederim 1.ay kontrolü için gitmek istiyorum normalde Antalya da yaşıyorum ama Samsun’a geldikçe bi doktor olsun istiyorum