aNewMommy Haticeemmm ben ameliyattan 3 gün sonra su geçirmez bandı çıkarıp duş almıştım, doktor öyle yapmamı söylemişti. Yani su değdi dikişlere ve sonrasında çok hassas bir şekilde kuruladım bir problem yaşamadım.
Ebruugurlu61 Haticeemmm bende bant filan da yoktu ne hemen duş aldm ertesi sabah 😳hcbsey olmadi kuru bırak sadece demişti
Blkz-0107 614408eoa bende aynı 2 gün hastaneden çıkınca hergün banyo yap dediler kurula dediler saç kurutma makınesiylw kurttum hergün duş aldım
ipek39ela Haticeemmm doğumdan 1 hafta sonra doktor kontrolum vardı o çıkardı bandı ve direk dus aldim yine eve gelince, ekimde doğum yaptım ben ona rağmen günde 2 3 kere dus aldım hep sen de al kuzum korkma, süt salınımı hızlanıyor dus çok etkili 💕
cnsgrn Haticeemmm hastaneden çikarken su gecirmez bant yapistirmislardi ben eve gelir gelmez duş aldm oglumu da yikadik. 4.gün cikardm öyle demisti doktorm kontrole de gttm bi sorun yoktu o sekilde sürekli duş aldm hic bi sorun da olmadi
nevruz0506 Haticeemmm canım bende 2. gün duş aldım hiç bir şey de olmadı hatta elime sabun sürüp yarayı ovdum her gün öyle yaptım hemen iğleşti Bi şey de olmadı çok şükür 🙏