Merveth Betybey mustela kullandım, sanki nemlendirirp pamuk gibi yaptı cildini, güneşten de iyi korudu. Hatta eczacının tavsiyesi sonrası ben de mustela kullandım pamuk gibi oldu cildim 😍
Tprk0402 Betybey kesinlikle mustela. Bebeğim beş aylık daha bugün tatilden geldim deniz den hiç bir sıkıntı yok
2papatya Betybey mustela.. güneş alerjim var bazı güneş kremleri güneşle birlikte bende kasıntı yapınca yıllar önce doktor önerisiyle almıştım şimdi bütün ürünlerini ikizlerime aldım prematüre oldukları halde zerre alerji olmadı. Güneş kremi vücüt losyonu bebe yağı pişik kremi 👌🏻
Uyurgezer_peri Betybey ben bebeğimi 10 aylıkken soktum. Minik bi ishal geçirdi. Doktorumuz da sonra ben asla bebeklerime 1 yaşından önce onermiyorum dedi. Pişman oldum sormadigima öncesinde. 4 aylık ta pek küçükmüş 😐 yine de siz bilirsiniz. Suyun çok sıcak olduğuna emin olun.
dilek1616 Betybey deniz tuzlu ise sakın koymayın kesin yanar ben havuza koydum hep 10 dk tutup sonra bebek arabasında sürekli uyuyordu
Hazalim Betybey 6 ay öncesi bebeklerde güneş kremi kulllanimi önerilmiyor diye biliyorum doktorunuza danışmadan kullanmayın derim
Deletedmom23113 Betybey 4 aylık bebeklerde kullanılmıyor diye biliyorum ama doktorunuza danışın tabi 🙏🏻 Biz mustela ve ara ara sebamed kullanıyoruz çok çok güzel ikisi de🌺
selinyildiz Betybey 6 aydan önce önerilmiyor güneş kremi kullanılması uv koruyucu mayo alın yeterli olur