Mevakemaleyna iremakn rezene tereyağlı pekmez tatlı tereyağlı bulgur pilavi ye bol tereyağlı dereotu bunlar acayip süt yapıyor rezeneydi kocaman bardakla 2 defa iciyorum günde süt üretiyor her an göğüslerim sutum fazla fazla geliyor 3 aylik kizim
Edalikuzusu iremakn bol bol su 2 saatte olsa ara ara uyumak dinlenmek ten tene temas bol bol emzirmek ve sağmak bunlar sütümü arttıran şeylerdi
iremakn Edalikuzusu lansinoh manuel pompa aldım ama çok az geliyor acaba diyorum ben mi beceremiyorum 10 ml bile dolmuyor
dilekutza iremakn Bir de stres yapmamaya özen gösterin ☺️ Bol bol emzirin. Bir de imkanınız varsa bence elektrikli pompa alın hatta çiftli.
iremakn kitapkurdubebeninanasi ayyy deneyecem hepsini çok teşekkür ederim bazıları bulgur gaz yapıyor diyor anlamadım 😞
Arya0620 iremakn pirinç.karpuzu çok öneriyorum bende 29 gün önce sezeryan doğum yaptım benm hiç gelmedi ama ben eczaneden damla var bestdamla diye onu aldım içtim.iki.gun daha içmedim ama.bol.bol karpuzu yiyorum çok şükür süt geliyo.ama karpuz bide suu çok onemli
dilekutza iremakn Öncelikle belki biliyorsunuzdur ama nane, maydanoz yemeyin :) Sütü kesiyormuş. Rezene ve malt içebilirsiniz, bol tahıl, quark, yeşillikler vs. Ama en önemlisi bol su ve mümkün olduğunca uyuma ve dinlenme deniyor :)
Diclemm_39 dilekutza bügün maydanoz yedim bilmiyordum bunu yeni öğrendim Bnde şuan iki göğsümde boş gibi:(
iremakn KutayinAnnesiii ilk hafta kilo verdi mama takviyesine başlandı hem mama hem meme veriyorum🤦🏻♀️
KutayinAnnesiii iremakn ilk hafta kilo vermesi çok normal her bebekte olan bişey hemen mama takviyesi başlamanız kötü olmuş.
zepbjk iremakn iyi beslenin tabikş ama en etkilisi bol su uyku dinlenme sık emzirme hatta ben sağıyordum da öyle arttı. İncir de yi süt olsun 😃
zepbjk iremakn Bende de manuel vardı aventin uğraş başaracaksın 🙈 Sıcak bezler tut masaj yap sonra dene bi bir de sıkıntı yapma ilk bi ay öyle gibi geliyor ama sonradan artıyor bebeğin ihtiyacı da az şu an
Nhlady iremakn Ben yeme icmeden fayda gormedim valla bir iki kere iki gogsumude sagdim baya artti ondan sonra
Sibelaslan iremakn Ceviz yeşil zeytin pekmez bol bol su rezene çayı bir de anne sütünün yağlı olması için bebeği o kilo aldırıyor ya cevizi çok tüketin diyorlar badem ceviz bunlarda ya oranı çok yüksekmiş