Elele Meryem25 alerji olabiliyor. Ya da içerken hava yuttuğu için yeşil olabiliyormuş. Sümüksü olması da Ön süt çok aldığından veya alerjiden olabiliyor sürekli mi sümüksü yapıyor
Durununannesi_ Meryem25 koliktendir. Süt ve süt ürünlerini yemeyi keserseniz kakası normale döner. Çikolata, içinde süt olan kurabiye, kek, içinde peynir olan börek bunlardan oluyor.
Meryem25 Elele ilk kez bugun oldu sümüksü olması ya oglumun uykusu düzensiz oldugu için sürekli meme emiyo bir memeyi be dk emiyo sonra ben diger memeye geciyorum sanırım ondan bunu nasıl yapmam lazım
Elele Meryem25 bitene kadar diğer memeye geçmeyin diyolar bi de en son hangisinden verdiysen onunla başlamak gerekiyomuş ben de çok tecrübeli değilim ama aynı şikayet bende de olduğu için soruyorum araştırıyorum sürekli. Doktora sormuştum ben mukuslu kaka için olabilir demişti alerji için sadece o değil tabi bir sürü belirti var. Bi de iki gün olması normalmiş diye duymuştum. Kaç aylık bebeğiniz beş dk çok az en az 15-20 dk bi göğsünden içsin dedi bana hemşireler
Meryem25 Elele bebegim 45 günlük sütüm cık tazyikli geliyo ve bes dk da doyuyo sanırım bundan sonra vermeden önce sagmam lazım
Elele Meryem25 evet tazyik için öyle diyolar tazyik geçene kadar sağıp öyle verin diye bi de arada makas gibi tutun yazıyodu sürekli değil ama
Elele Meryem25 bilmiyorum Facebook’ta emzirme akademisi diye grup var isterseniz üye olun orda yardımcı oluyolar ben de orda görmüştüm bu sorunu olan birine makas şeklinde tutun arada demişlerdi