Mom88 Bastılar evi duvarda yukarı geliyorlar eve heryerde var yaa ne yaptıysam yok tarçın döktüm yediler bidaha istiyorlar heralde napicam akıl verin cocuk da var isirirlsr diye çektim süpürgeyle vicdan yapıyorum şimdi napcam ama delirttiler beni
Minikkusunannesi-1 Mom88 detan karınca ilacı alın geldikleri yerlere parke köşelerine kapı kenarlarına cam kenarlarına sıkın bir daha gelmiyorlar
cemrebusra2710 Mom88 ya benimde aynı şekilde her yerde var tuvalette özellikle ben detan karinca yemi aldim koydum.ama fayda etmedi ne yapsam bilemedim internetten baktim nane koydum daha çok çoğaldı simdi yarin 7 gün annelere gidicem dönünce evi karinca basmasın korkuyorum çözüm bulduysanız banada söyleyin
Mrs_Mert Mom88 annemin banyosunda çıkıyordu. Çamaşır suyu döktü sürekli ona rağmen bile gitmedi, azalmadı. En son eczaneden bi ilaç aldık. Hem karınca hem hamamböceği için. 1 kere sıktı sadece ve bitti
Mrs_Mert Mom88 https://resimyukle.io/r/c5eLe4iVnv bu ilaçtı. Biz eczaneden 25 TL gibi bi fiyata almıştık
bbmoms K -othrine adını yanlış yazmis olabilirim gördüğünüz yerlere dökun ama oraya bir kaç gün subdegmesin geri leke bırakmıyor zaten benim de çoktu bu ilaçla kesildi n 11 den almistim kullanımı anlatılıyor orda sulandırmali mıydı çok hatırlamıyorum
Asklepios Mom88 karınca tozu detan karında spreyi mis gibi. Benim de susam böceği çıktı. Raid max aldım ben böcek gr karıncalar için. İki şişe bitirdim. Defne yaprağı ile birlikte ortada yoklar hiç bugün 😂
Asklepios Mom88 bıktım böcekten. Az önce kaynanama bile sivrisinek formülü verdim. Aaa ben bilmiyordum sen gelince yapalım hemen dedi. O dereceyim ben şu an 😂😂
Mrs_Mert Mom88 biz çıktığı yeri bulamadık. Banyoda çamaşır makinesi var. Sanırım onun arkasından falan geliyolardı. Gördüğümüz yere sıktık. Duvar dipleri, duşakabin etrafına falan. Sadece 1 kere kullandık gitti hepsi
Hereke Mom88 raid karinca yemi al canim 2 qdet var kutuda 27tl bahceli evimiz 2 yildr bosa ugrasiyormusum kwsti bitti cok skr
Mom356 Mom88 aynı dert bende de var hemde uçuyor karınca bebek pudrası döküyorum bende elektrik süpürgesiyle çekiyprum