yigitinanneesii Bebeğim 4 günlük henüz göbek bağı düşmedi, bakımlarını yapıyoruz. Göbek bağı düşmeden banyo yaptırılır mı? Yoksa göbek bağının düşmesini mi bekleyelim?
Hamsicikk yigitinanneesii bence bekleyin doktorlarda onermiyor ben yıkamadan 10 gün oğlumu doktor tavsiyesiyle enfeksiyon vs kapabiliyolar vok cabuk
Okyanustakibulut yigitinanneesii bebekleri yıkamaya gerek yok diye biliyorum ama çok acil bir durum varsa kaka bulaşması falan göbek bölgesini poşetle sarıp su geçmesini önlemelisin
Bilgemayse yigitinanneesii Ben yıkamadım 8. Gün rahatlıkla düştü. Bence gerek yok hem verniks tabakası bebekleri koruyor. 10 güne kadar düşen göbek bağı bebekte bağışıklığın iyi olduğu anlamına geliyor. Bekleyin derim. Düşer düşmez yıkadım sonra bebeğimi 👶🏻🍼🥰👍🏻🧿
Ates_mami yigitinanneesii yıkayabilirsiniz de. Yıkamasanız da olur. Göbeğine su gelmesin kuru tutun yıkayın. Ben 3 oğlumda da düştükten 1 gün sonra yıkadım.
Okyanustakibulut yigitinanneesii o zaman göbeğine gelmeden biraz suyla yıka istersen elinle döke döke
mysonaname Sezeryan sa Veronika kazeoza yoktur zaten. Benim doktor 3 gün sonra yıkamamı önermişti. Göbek bağı 10 güne kadar düşmemesi normal. 10 gün bu sıcakta banyonuz mu kalsın çocuk.
MutluYaprak yigitinanneesii yaptırabilirsin canım sonra güzelce kurulaman lazım biz hastane den çıktıktan 1gün sonra banyo yaptırmıştık doktorumuz istemişti yıkamamızı
Zumra_ yigitinanneesii benim kiziminda 7. gün düşmüştü o zaman yıkamıştık bekle istersen biraz daha bide biz zeytinyağı sürdük çok kuruyordu bez bağlarken sanki kıvranıyordu hani ne kadar doğrudur yaptığımız bilemem ama dene istersen bi sıkıntı yaşamadık böyle yaparak
Babycio yigitinanneesii göbek bağı varken de banyo yaptırabilirsiniz ama mutlaka iyice kurulamanız lazım enfeksiyon kapmaması için. Ben o riski alamadığım için göbek bağının düşmesini beklemiştim.