Sedaaaacemre Merhabalar kızım 6 ay 20 günlük hala dişi çıkmadı birtane bile kızımdan küçük yani sonra doğanların çıkmış bile :(
Zumra_ Sedaaaacemre 10 aylığız hala yok Dr geç çıkan diş her zaman iyidir diyor bekliyoruz bakalım incileri 😄
guldem34 Sedaaaacemre 9+12 günlük hala dişi yok. Doktoru ne inatçı dişleri var, yakında çıkacak gibi de görünmüyor diyor :) bekliyoruz 🙊
Anne3535 Sedaaaacemre benimki 11 aylığa bastı çıkardı sen niye acele ediyon boşver milleti her bebek gelişimi farklidir
1ipekgibi- Yani 6 aylık daha çok normal .benim kızım iki hafta sonra yaşına girecek daha geçen hafta çıktı ilk dişi
Tatlim Zumra_ 10 aylıkken bebeğimin 8 dişi vardı . Doktorumuz aaa çok kötü niye çıkmış dişleri falan demedi. Sizin doktorunuz neye dayanarak geç çıkan dişin iyi olduğunu düşünüyor acaba ?
1ipekgibi- Sedaaaacemre gelen geçen herşeyi söylüyor bende strese girmiştim bi ara ama normal yani her bebek bir değil ki.kimi erken çıkarıyor kimi geç eninde sonunda çıkacak yani ki daha 6 aylık çok normal
Sumeyyebaglan 8 aylıkken çıkardık. Her bebeğin gelişimi farklı çokta takılmayın anormal bi durum yok yani
Zumra_ Agustosbocegi guldem34 pembeblog 2020 bebekleri kendilerini belli ediyor çoğunlukla çıkarmamış 😅😅
iki_prens_annesi_ Sedaaaacemre anne ve babaya cekiyor bebekler benim oglum 8 bucuk aylik cikardi babasi o aylarda cikarmis ben yasimdan sonra çıkarmışım
minikaa Sedaaaacemre benim kızım 8 buçuk aylık hala yok 😂 18 aya kadar normal endişe edilecek bir durum yok 😊