Balkiz20 Kizlar 3 aylık bebeğim bugün yeşil renk kaka yaptı bu normal mi şuan idrar yolu enfeksiyonu var acaba onunla ilgili bı durum olabilir mi bilgisi olan var mı
Balannesiiiiii Balkiz20 yeşil yapraklı sebze yediysen ondan olmuştur. Ben sarma yediğimde bebeğimin kakası şekil oluyor ve bunu bi yerde okumuştum biz ne yersek bebeğin kakasının rengide değişirmiş
snowflake Balkiz20 benim bebeğimde enfeksiyon varken ilaç vermiştik antibiyotik ozamanlarda 3 aylık felandı yeşil kaka yapardı doktor antibiyotik den de olur günde 5 ve daha fazla o şekilde yaparsa bana hemen haber ver demişti arada gene oluyor 6 aylık
esra_2961 Balkiz20 annenin yedıgi yıyeceklerden oluyormus benım bebeğimde 2 aylıkken kakası yesıl olmustu doktoruna sordum yedıgım yiyeceklere bağlı dedi
Balkiz20 Minisinannesiii Valla canım neredeyse 40 derece hava var Siirt’te gece falan mı üşüdü acaba sürekli zibinla duruyor öyle iken terliyo
Minisinannesiii Balkiz20 yinede ayaklarina çorap giydirin karnı ağrımasın bizde öyle derler 1 2 kere kendi bebeğimde de fark ettm hem yesil yapmıştı birazda huysuzdu heralde karnı ağrıyodu
Balkiz20 Balannesiiiiii yemedim de canım ama anlam veremiyorum su sira gergin farklı bı şey ben mi çok abartiyorum bilemiyorum her seferin de de doktora atmakta olmuyo
Balannesiiiiii Balkiz20 internette kaka rengine göre açıklamalar var birde o sitelere girip oku istersen, inşallah bişeyi yoktur minnoşun
Balkiz20 snowflake Bizde şuan antibiyotik kullanıyoruz canım idrar yolları için ondan sanırım birde nette anne sütünün yağlı kısmını almasından olur diye yazıyor anne sütünün yağlı kismi nasıl oluyor ki acaba valla bu acemilik beni deli edecek
snowflake Balkiz20 Bende senin gibi acemiyim hatta ilk görünce elim ayağım titredi aldım kızımı hastaneye götürecektim eşim hemen panikleme dedi doktoru aradı konuştu doktor antibiyotik den dur diyince rahatladık
Balkiz20 snowflake İnsan panik oluyor canım birde bebeğimi tek başıma büyütüyorum yol gostren kimse de olmayınca ennufak şeyde panik yapıyorum böyle Allah bizim doktora sabır versin
endoplazmikretikulumiste Balkiz20 ne ile beslenıyor ? Mama veriyorsanız normal, yeşil renkli sebze yediyseniz normal, bunlarım dışında enfeksıyon olabilir
Balkiz20 endoplazmikretikulumiste anne sütü oluyor canım sebze olarak dün taze fasulye yemiştim onun dışında yemedim bı şey
Gizemozcan Balkiz20 canım bizimde idrar yolu enfeksiyonunuz var acaba emme durumu nasıl ilaç falan kullandınız mi Kac gün sürer bu durum