Zeyzey2019_ momboys biraz daha büyümesi gerekiyor. Sizi üzmek istemem ama geçmiyor sadece siz duruma alışıyorsunuz. Rahatlama dönemi 3 4 aylıkken başlıyor yavaş yavaş.
Mevakemaleyna momboys kuzum büyüdükçe rahatlıyor bebek keşfedecek şeyler buluyor şuan anne karnını özlüyor ve yeni dünyayı bilmediği için korkuyor
Coyness2020 momboys Bebekten bebeğe değişir üzülmeyin hersyein üstesinden gelirsiniz benimki kolaylaştı mesela. Ama bu belli olmaz ümitsiz olmayın bugünleri özlüyorum mesela. Koynumda uyuduğu zamanlari.
DuyguveSarp momboys tam 40 çıkınca diyemem ama bir rahatlama oluyor o civarlarda. Çünkü hem bebek hem anne duruma daha adapte olmuş oluyor. Ben de çok zorlanmıştım başlarda ama şu an kafa olarak daha rahat hissediyorum arada dinlenmek için boşluklar bulabiliyorum. Sıkıntıların hepsi bir anda bitmiyor tabi ama gün geçtikçe daha başarılabilir oluyor bence :)
haziranin25i momboys emme düzenimiz yok 2 aylıkken sütüm gitti tamamen. 3 saatte bir 120 veya 150 cc mama içiyor. Gündüz uykusu 1 veya 1,5 saat. Gece uykusuz deliksiz
Splash-Splash-Love momboys Düzeliyor gerçekten çoğu kişi rahat ediyor. 40 çıkınca rahatlar dediler rahatlamadı. 3 aylık olunca, 6 aylık olunca, 10 aylık olunca, 1 yaşında, yürüyünce, emekleyince…. Vs vs liste uzayıp gidiyor benimki 2 yaşına gircek hala aynı 🙈
Adelll34 momboys valla ben rahatlamadım çok umutluydum daha beter oldu çocuk. Koliktik biz 3 ay bitti kesildi. Bir de rahatlamak diye birşey yok meme reddiydi dişti diye gidiyo işte bakalım sırada ne var 🥴
Umutalim Ahahhaha geçmiyor sadece alışıyorsun 😀 şükret memede kalsn bırak istediği kadar emsin bzmki 2bucuk aylık ciddi meme reddi yaşıyoruz beş dk dursa şükrediyorum. İlk ay beş saat memede durduğunu bilirm😀 allah yardımcınz olsun
Mucizem-Sare54 momboys öyle bisey yok canim 3 ayından sonra herşey biraz daha düzene oturuyo ama 3 ayla 6 ay
UraSsmom momboys Canım 40 çıksın bi 3 aylık olsun geçecek derler. 3 aylık olsun 6 ayı bekle geçecek, sonra bi 9 aylık olsun, yaşına girsin derken geçiyo zaman merak etme. Oğlum 15 aylık şuan beni zorladığı zamanlar oluyo annemle konuşuyorum kızım az büyüsün diyo mesela artık yaş vermiyo 🤩 Üzülmeyin birgün illaki geçecek.
Zlm momboys yok öyle bişey 😁😁 yeni yeni huylar ediniyo başka şeyleri dert ediniyosun mesela bebik kizim 2 ay 10 günlük ikibgundur artık hiç emmiyo önceden en azından geceleri emiyo diyodum şimdi onuda yapmiyo gece oturup süt sagiyorum
busrasilra14 momboys vallahi yalan o 😅 bence hicbirsey degismiyor. 40 cikinca bebegimiz tabiki 40 gundur dunyada oldugu icin daha alismis oluyor ama benimkinin huyu suyu hic degismedi. 😅 ama 4. Ay ataginda hersey degisiyir
Erkek_bebik momboys 14 aylık olduk , çoğu kişi rahatlığı unut filan yazmış ama en zoru şu 3-4 ay canım bi daha bu kadar zor olmuyor emin ol. Şuan adepta olma dönemi o yüzden daha zor geçiyor. Uykusuzluğu alışık olmuyosun ağlıyo korkuyosun bi süre sonra alışıyosun❤️