1prens1prensesannesi68 momboys Oglum 3 yasindq hala düzelecek bnde bekliyorum😄😄 40 i çıksın 3 aylik olsun 6 aylik olsun yaşına girsin düzelir dediler 3 yaşında daha düzelecek valla kizim da 6 aylik ilk zamanlar çok iyiydi şimdi o da uykusu çok sorun yaşıyoruz ona da aynı düzelir sabret diyorlar ama umudum yok valla 🤷♀️
Banu- momboys Kırkı çıkınca şıp diye değişir mi bilmem ama her geçen gün bir öncekinden daha kolay gelecek emin olun. Sanki o rutin hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bebek hayata ve size alıştıkça düzeni oluşuyor. En önemlisi de kendimde de gözlemlediğim şey anne baba ne kadar sakin mutlu bebek o kadar rahat oluyor. Sevgiler
Derinsart momboys bizimde hemen rahtlamadi 2.5 ayonda bi düzen bi rahatlama helfi biraz 40 ı cıksın bnada cok dendi ama öle olmadi hşc
Anne3535 momboys yok cnm nerdeeeee😀😃o biter başka dert başlar…sabirli olmaktan başka çaren yok diyeyim
arc-1521 Gulerrrr benim bebeğim 2 ay 5 günlük son zamanlar sinirlenince mesela uykusu gelince memeyi vermekte biraz gecikeyim mümkün değil emmek istemiyor ve sakinleşmekte çok zorlanıyor bu 2. Ay aşısından sonra oldu daha çok tavsiyeniz var mı
Gulerrrr arc-1521 bol bol ten teması kurun bence üstünüzü çıkarın bebeğinizin de öyle ona sarılıp güzel cümleler kurun birlikte dans edin ki huysuzluğu gitsin ben genelde öyle yapıyorum bu arada geç yazdığım için kusura bakmayın 😊
adanur ipekk96 uzamış sarılık şikayetiniz yoksa artık uyandırmayalirsiniz. 15 gün sonra sarılık riski bitiyor ben bebeğimi 15 günden sonra ne zaman uyanırsa emzirdim bazen 3-4 saat uyuyor şuan 46 günlük ve hiç ellemiyorum. Acıktığında kalkıyor
sedasnglr93 momboys rahatlıyorsun sen mutlu ve rahat olacağına inanırsan olursun birbirinize alışıyorsunuz kendin bakmaya alışıyorsun tabi ki daha iyi oluyor 🌸
Zeyzey2019_ momboys biraz daha büyümesi gerekiyor. Sizi üzmek istemem ama geçmiyor sadece siz duruma alışıyorsunuz. Rahatlama dönemi 3 4 aylıkken başlıyor yavaş yavaş.
Mevakemaleyna momboys kuzum büyüdükçe rahatlıyor bebek keşfedecek şeyler buluyor şuan anne karnını özlüyor ve yeni dünyayı bilmediği için korkuyor
Coyness2020 momboys Bebekten bebeğe değişir üzülmeyin hersyein üstesinden gelirsiniz benimki kolaylaştı mesela. Ama bu belli olmaz ümitsiz olmayın bugünleri özlüyorum mesela. Koynumda uyuduğu zamanlari.
DuyguveSarp momboys tam 40 çıkınca diyemem ama bir rahatlama oluyor o civarlarda. Çünkü hem bebek hem anne duruma daha adapte olmuş oluyor. Ben de çok zorlanmıştım başlarda ama şu an kafa olarak daha rahat hissediyorum arada dinlenmek için boşluklar bulabiliyorum. Sıkıntıların hepsi bir anda bitmiyor tabi ama gün geçtikçe daha başarılabilir oluyor bence :)
haziranin25i momboys emme düzenimiz yok 2 aylıkken sütüm gitti tamamen. 3 saatte bir 120 veya 150 cc mama içiyor. Gündüz uykusu 1 veya 1,5 saat. Gece uykusuz deliksiz
Splash-Splash-Love momboys Düzeliyor gerçekten çoğu kişi rahat ediyor. 40 çıkınca rahatlar dediler rahatlamadı. 3 aylık olunca, 6 aylık olunca, 10 aylık olunca, 1 yaşında, yürüyünce, emekleyince…. Vs vs liste uzayıp gidiyor benimki 2 yaşına gircek hala aynı 🙈
Adelll34 momboys valla ben rahatlamadım çok umutluydum daha beter oldu çocuk. Koliktik biz 3 ay bitti kesildi. Bir de rahatlamak diye birşey yok meme reddiydi dişti diye gidiyo işte bakalım sırada ne var 🥴
Umutalim Ahahhaha geçmiyor sadece alışıyorsun 😀 şükret memede kalsn bırak istediği kadar emsin bzmki 2bucuk aylık ciddi meme reddi yaşıyoruz beş dk dursa şükrediyorum. İlk ay beş saat memede durduğunu bilirm😀 allah yardımcınz olsun