Zeyneprana Umayumayumay Bende lansinoh manuel aldım sütüm çok iyi geliyo normalde ama sağmayı beceremiyorum galiba 30 cc bile çıkaramıyorum 🤦🏻♀️😄 elimle sağım yapınca daha çok çıkıyo 😄
Handebl Esmerce canım bende aldım geldi kargo şimdi ama makine sağmıyor sanki bişeyi mi yanlış yapıyorum bilemedim bi yardımcı olurmusun sağan şeyin kapağında iki tane minik delik var onları elimle kapatırsam pompalama hareketini hissediyorum ama çekmiyor genede sütüm var elimle sağınca çıkıyor çünlü
Esmerce Handebl canım bütün parçalarını doğru taktın mı kılavuzunu dikkatli oku küçük bir parça var onu takmayınca çekmiyor ben de ilk başta çekmiyor sandım
Abarca Handebl mochi diye bir marka vardı. Bebek emerken diğer memeye takıyorsunuz. Ne elektrik ne manüel. Kendi kendine sağım yapıyormuş. Bir inceleyin. Tek sıkıntısı illaki bebeğin emmesi gerekiyor onunla sağım yapılması için.
Ezgicetiinn Kızlar selam , bi arkadasimin kardesi kanser hastasi dolabinda sagilmis sutu olan , yada sagip vermek isteyen olur mu acaba ? Ben sagdiklarimi verecegim. Sizlerde Allah rizasi icin yardimci olmak ister misiniz ? İstanbul umraniye de oturuyorum.
Linolin Handebl bence mochi pompa al vakumlu göğüse takılıyor bir taraftan emzirirken diğer göğüste takılı kalınca kendiliğinden sağım yapıyor bende phılıps avent vardı bi sürü para bosuna vermisim bu inanılmaz birsey göğüs ucu yara olmuyor insan stres yapmıyor bununla sağarken elektrkli pompayla cok zorlanmıstım bebeğim küvezdeyken mochiyi yeni aldım sağmam gerektiğinde hemen hallediyorum işimi ayrıca bence hastane tipi kiraalayın daha iyi illa cok lazım ederse ama mochi pompa işinizi görecek eminim videolarını izleyin yada instagramdaki yorumlara bakın bende öyle yapmıstım