Mirka8696 UmmuOnurEge denemedim henüz diğer uykusunda Insallah😁 1 haftadir cesaret edemiyorum hep diğer uykusu deyip duruyorum😝😝
Meltemli UmmuOnurEge dönecektir kundak yapmayı bırakın bizimki 4 buçuk aylık ilk uykusunda dönmeye başladı uyurken görür görmez kundağı bıraktım mecbur. Hâlâ uyanıkken sadece yan dönüyor ama uykuluyken yüzüstü dönüyor nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle 😅
Eymencvk Eymencvk 3 veya 4 aylık bırakmayı denesrydiniz acaba neden uyumuyor ki 😒 altta yazanı görmemişim bu arada
UmmuOnurEge Eymencvk ahh canım bir bilsemm kac kere bırakmayı denedim ama uyumuyor bakiyor öyle yuzume kundaklayinca gözler hemen kapanıyor 😁😁
UmmuOnurEge Meltemli şuan uyuyor actim bakalim kollari nolcak merakla bakıyorum inşallah uyandırmz kendini😁😁
Meltemli UmmuOnurEge bende ilk ellerini pijamanin içine sokmaya başlamıştım kundağı bırakmak için. Sonra uyuyunca ellerini çıkardım uyandıkca geri uyuttum bı yerde uyku tak ediyor ve uyuyorlar 😅 ama o an gelene kadar canı çıkıyor insanın 😂
1prens1prensess UmmuOnurEge oğluma 5.ayında havaların çok sıcak olmasıyla birlikte gündüz uykusunda bıraktırmıştım onunda canına minnetmiş uyudu bidahada istmedi kızımda şuan 4 aylık 1 haftadır kundaksız uyutuyorum onuda