UmmuOnurEge Arkadaşlar merhaba Oğlum 6 ay 17 günlük yarım kundak şeklinde uyutuyorum bacaklar açık kollar ve govde bağlı şekilde kundaksiz uyumuyor kundağı nasıl biraktirabilirimm 🙄🤦****
yaseminoztrk UmmuOnurEge bizde 5 aylık oldu 2. Ayından sonra alıştı 🤦 müslinle yarım kundak yapıyorum bide yüzünü de örtmeden uyumuyor 😬 ter içinde kalkıyor çocuk nasıl bırakacağım bilmiyorum gerçekten nerden alıştırdım sevmezdi de önceden 😬
Akbasrabia UmmuOnurEge valla canım bende doğduğundan beri yarım kundakla uyuttum şuan 8. ayına doğru gidiyor 1 ay önce gündüz uykusuna yatacağında dedim bi deneyim yazık sıcakta çocuğa uyumazsada uyumasın pişmesinden iyidir dedim öyle yatırdım zaten desteksiz uyuyor yatırıp çıktım uyumuş bi daha da kundak yapmadım
Mirka8696 UmmuOnurEge 5 ay 12 günlük bebegim ayni sekilde surekli uyandırdı kendini her denememde. Ben ayagimda sallayarak uyutuyorum bugun iki elini de hic bağlamadan ve yerimden hiç kalkmadan ayagimda uyutmayi düşündüm deneme amaçlı. Bakalim🤷♀️😁 ben incecik pamuklu tulbente sariyorum buarada. Muslinden daha ince daha az terletti
Meltemli UmmuOnurEge 2 gün sabır çekip kundak yapmayı bırakmanız lazım iki gün zor oluyor sonra alışıyor
UmmuOnurEge yaseminoztrk aynen öyle muslinle kundak yapıyorum bende biraksa rahat yaticak ama kundaksizda uyumuyor 🙄
UmmuOnurEge Akbasrabia benim oglum desteksiz uyumuyor malesef.besiginde salliyorum ee ee seklinde uyuyor 😁🙄
halamidagakaldirmislar Önce tek kol dışarıda bıkarın 1-2 kere dışardaki kolu alışana kadar elinizle tutun sonra serbest kalsın buna alıştıktan sonra diğer kolu dışarı alın eğer kendini çok rahatsız ederse ellerinden tutun alışınca ellerini de bırakın
yaseminoztrk UmmuOnurEge ayakta sallıyor musun peki. Bide benden de iyice terliyor çocuk. Bırakınca da uyandığından hep bacağımda 🤦 üzülüyorum artık
UmmuOnurEge yaseminoztrk ayakta sallamiyorum ayakta sallamayo unutturdum şükür beşiğinde salliyorum ☺️
Mirka8696 UmmuOnurEge denemedim henüz diğer uykusunda Insallah😁 1 haftadir cesaret edemiyorum hep diğer uykusu deyip duruyorum😝😝
yaseminoztrk UmmuOnurEge konu dışında olacak ama nasıl bıraktın. Odası var yatırdığım gibi ağlıyor 🤦 olduğum yere bırakıyorum 2 dk sürmüyor uyanması
UmmuOnurEge yaseminoztrk ayakka sallanmayo çok seviyordu inatlastim biraz besigide sallanıyor sonuçta o şekilde yarim kundak yaptım besiginde ee ee diye sallayarak uyuttum alisiyorlar hemen zaten alışması 1 2 gün filan sürmüştü 🤗
Meltemli UmmuOnurEge maalesef o iki gün çok zor ama mecbur dönmeye kalkışıyorlar korkuma mecbur bıraktırdım elleri bağlıyken donerse tehlikeli olur diye
UmmuOnurEge yaseminoztrk Yok çok aglamadi aglamadi bile mizmizlandi ama ben gece denedim kundal yaptım emzirdim emerken uyudu memede uyuduktan sonra besigine koydum o şekilde salladim alıştı sonra 😁