Rumeysamoms kardeşimle surekli pubg oynardik. Riskliydi son donemlerim cok bir sey yapamıyordum sıkıntıdan habire oyun oynatiyordum ona 😂 hatta bana kiziyorlardi heycanlaniyorsun oynarken doguruverecksin diye 😂 38. Haftamdaydim annemler bende kaliyordu 1 haftadir. Sabah doktora gittik hala gelen giden yok, haftaya gorusuruz dedi yolladi beni. Aksam yine oyun oynuyoruz ama nasil heycanliyim 😂 koltuktada bacaklarim hafif kirik yan pozisyonda oturuyorum. Altimdaki pijama cok ince ve boldu. Evde de iki tane kopegimiz var. Bir ara kopeklerden biri robot supurgeden korktu falan benim yanima çıktı sonra indi biz oyuna devam ettik 😂 neyse oyun bitti ayaklarimi koltuga indirdim ki koltuk sirilsiklam. Ayyy bu neee dedim 😂 acaba kopeklerden mi oldu, benim mi suyum, farkinda olmadan cisimi mi yaptim diye diye gittik hastaneye 😂 ebenin de dogumu vardi detayli bakamadi ama su akışı yok dedi 😂 dogum bitti beni tekrar çağırdı detayli bakicam diye. Aaa senin suyum gelmis yaaa diyiverdi 😂 hakkaten pubg oynarken doguracakmisimda haberim olmayacakmis az kalsin 😂