Yelda35 Kızlar iPhone kullanıp xiaomi ye geçen var mı? İphone kullanıyorum 6s değiştirmek istiyorum eşim ısrarla xiaomi diyor bende ihanet etmişim gibi hissediyorum iPhone a 😂
Splash-Splash-Love Yelda35 Ben 4 sene Önce iPhone 6s kullandım. Şu an Xiaomi kullanıyorum memnunum 😂😂😂
Cancansu Yelda35 Xiaomi telefonu sadece 1 gün kullanabildim. O kadar ki sevmedim. Eşime verdim, o da sevmeyerek kullanıyor.
Daphnemom 15 sene iphone kullandım eşim bu sene Xiaomi almış hediye olarak doğumda. Valla daha önce ev telefonu kullanıyomuşum hep şarjda şimdi 2 günde bir şarja takıyorum telefon hep elimde olmasına rağmen
Sevgilimmm Yelda35 Xiaomi kullanıyorum memnunum. iPhone a o kadar para vermeye gerek yok malum çok pahalı 😂
Demiralpinannesii Yelda35 yıllardır ıphone kullanıyorum. O kadar alışmışım ki. Sırf pahalandı dıye xiaomi ye geçtim. Bin pişman oldum elim alışmadı bir türlü . Hadi onu da geçtim kamerası ıphone nun yanından geçmez. Sonra tekrar ıphone aldım😂😂😂
Gizembickici Yelda35 hic iphone kullanmadim. Hic isinamadim nedense iphone 😂 hep samsung kullandım, simdi xiaomi kullanıyorum samsung da hikayeymis dedirtiyor telefon 😂
Adababy Yelda35 aay 7 senedir iphone kullanıyorum elime android telefon alınca kullanamıyorım bende 7 var 11 isityorum😄 ama eşim gereksiz para diyo😒
zeynepbalci Yelda35 8 plus tan note10 pro ya geçtim zorlanmadım güzel telefon artk iphonelara güç yetmiyor🤦
Adababy Yelda35 yani mecbur iphone kullancaz çünkü yıllardır iphone kullanıyoruz eşimde bende . Ama eşim haklı yani çok gereksiz pahallı ya