Berna_hanifi Slm kızlar bugün 2. Ay asısı olduk ama 3. Ayda rota virüsü asısı varmış yaptıran oldu mu hemşire yaptırmak istemezsen yapmazsın dedi ama öneririm dedi ikilemde bıraktı beni siz ne düşünüyorsunuz
Ayaniz Berna_hanifi ben ilk dozun2.ayda veremle birlikte yaptırdım kesinlikle yaptırmalısınız,rota virüsü cok yaygın suan .. önlem alınmalı
Pinkbery Berna_hanifi 3 ve 5 ayda yapılıyor. Agızdan veriliyor zaten iğne değil. Herhangi bir zararı olmaz. Yaptırmanız daha iyi olur hatta
Papatyam Berna_hanifi kesinlikle yaptırın. Siz eczaneden alıyorsunuz 3. Ve 5. Aylarda . Damla şeklinde bir aşı
Berna_hanifi Ayaniz hemşire öyle söyledi doktor da bana yaptırsan iyi olur dedi ve hep atesli çocuklar bugün geldi serum verip yatırdık dedi korktum bende
Berna_hanifi Ayaniz ne kadar ücret ödediniz ve ikinci dozu da mı ücretli bende 3. Ayda yaptıracağım hemşire öyle şöyledi de ve ağızdan mı veriliyor
Ayaniz Berna_hanifi evet 2 dozda ücretli agızdan veriliyor.. benim bulundugum yerdeki saglık ocagı yapmıyoruz dedi yani eczaneden alsamda yapmadılar ben kendi doktoruna yaptırdım
Mrym_gkce18 Berna_hanifi yaşadığın yere göre ücreti değişiyor mu acaba biz 165 tl ye yaptırdık ilk dozunu 1 ay sonra 2. Dozunu yaptiracagiz
NurDemir Kızım 2 ay 12 günlük biz de iki gün önce yaptırdık.Doktorumuz da önerdi.Zaten ciddi salgın var bu ara
Berna_hanifi NurDemir evet doktorumuz da bugün söyledi salgın olduğunu üçüncü ayda yaptıracağım inş bugün verem asısı diğer asıları oldu ama onu 3. Ay inş
Duruuu Berna_hanifi evet ağizdan ücreti biz 210 tl 1 doz icin verdik ikinci dozda ayni sekilde toplamm 420 tl yani
TugceSenelKavak Berna_hanifi 3 gün önce 2 aylık aşıları ile yaptırdım. Rotarix marka iki doz olarak uygulanan. 267 TL’ye aldım.
Kturna İlk dozunu yaptırdık bizde1 ay sonra 2. DoZ yapılacak gerektiğini düşünüyorum yaygınlaştı ikisinden de ayrı para alıyorlar 250-300 atasıydı yanlış hatırlamıyorsam
Berna_hanifi Kturna hemşire 270 dedi ama ilk doz için mi ikisi için mi dedi bende anlamadım pek acelesi vardı fazla konuşamadı ikinci doz içinde mi ayrı fiyat mı
HtcBelis Berna_hanifi Malesef teki icin canım. Yaptırmanı tavsiye ederim. Ben kızıma yaptırdım 2 dozu da. Tanesine 215 tl verdik. 430 tl ye hallettik. Ama son dozun üstünden 2 ay gecti nerdeyse. Zam geldi suanda tanesi 270 olmus. Allah yardımcınız olsun ☹❤🙏🏻
Sibeldncr Bizde bugün verem aşımızı vurulduk 3ayda rota virüs yaptırıcam ailemde bir kaç bebek yakalanmıştı çok kötü ya çocuklar eriyor resmen o yüzden kızımı yaptırıcam
Ayaniz Busrademiir ben saglık ocagına sordum eczaneden alsam yaparmısınız diye hayır yapamıyoruz dedi. Bana özeldeki doktorum söylemişti 2 Aylık rota var saglık ocagı yaptırırsa oraya git yapamam derse gel buraya demisti bende hepsini kendi doktorunda yaptırdım