Uykusuzhayat sedadmr bütün internet sitelerine yaz başından geçenleri özellikle şikayetim var sitesine hepsi okuyor
sedadmr Ugggg sözde hata degil her doğumda olabilecek risklermiş komplikasyon olarak geciyor 10.000 binde bir görülebilirmiş 🙄
sedadmr AygulSina malesef 3.5 aydır adet görmüyorum sadece rahim ara sıra kanıyor az az. Başka bir doktora gittim çok iyi bir prof artık rahime yapışmış hayatta ayrılmaz kendiliğinden dedi sizde durum nasıl sonuçlandı
sedadmr KubraurganAlper bizden de daha fazla para istediler bir de utanmadan saglik bakanligina arattik vazgectiler esim defalarca aradi bakin dava acicam tv ye vericem zararimizi karsilayin diye hic orali olmuyolar
Funnymom sedadmr canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Hangi şubesi? Ve doktorun kimdi? Lütfen söyle ki herkes bilsin.
sedadmr Ugggg yani iyiyim ama ne zaman kötuleşirim ya da kötüleşirmiyim bilemiyorum doktor da bisey diyemiyor
Hercai88 sedadmr sezeryanda o şey tüm parça olarak direk çıkmıyor mu ya 🤷♀️ nadıl parça kalıyor keserek mi alıyolar
Ugggg sedadmr Allah Allah nasıl olur böyle bişey eğitim araştırma has. Yokmu tabi sen daha iyi bilirsin ama böyle biseyi çözüme baglamalilar bı an onve