30undabiranne Prematüre bebişim varda şuan 2 aylık düzeltilmiş 2 haftalık. Yaşıtlarını ne zaman yakalar diye merak ediyorum. normal 2 aylık bebişlerinizin boy-kilo ve baş ölçümü nedir acaba 😔 🤔🤔🤔
Ikizminnoslar 30undabiranne benim bebeklerim de premature suan 3 ayliklar duzeltilmis 1 ayliklar 😁 biri 4300 gr 56 cm bas cevresi 38 digeri de 3600 gr 54 cm bas cevresi de 37 😁 sizin bebegin bas cevresi boyu kac acaba
Asilinannesi1 30undabiranne evet biz biraz boya gidiyoruz genetik herhalde ☺️ 3100 doğmuştu, ayda 500-1000 kilo alımı normal dedi doktoru. Sizinde sağlığı yerindeyse hiç sorun yok 🌺
Melikeeeecansuu MatmazelDeniz evt anne sütü 4360 dogdu zaten şiş oluyorlar dogdugunda 300gramı gıtmıstr bnm oglumun boyu uzun oldugu ıcın kılosunu bellı etmıyor
MatmazelDeniz Melikeeeecansuu bnm oglumda 4.110 gr dogdu yarin tam iki aylk oluyoruz 6.200 gr 60 cm olmus sadce anne sütü aliyor bnmkide ete degil kemige gidiyor kilosu oyle bogum bogum tombik degil iyikide oyle degil kemige gtmesi daha saglikli birde genetik olunca kilo kemikte oluyor çoğunlukla 😊 sizinki kac cm di sezryanmi oldunuz?
Melikeeeecansuu MatmazelDeniz ben evde ölctum 62cm felandı galıba ayne kemıge gtmesı daha ıyı boyleyken bıle nazar edıyorlar et olsaydı daha cok ederlerdı bebegımıze allah korusun nazardan uyuyamıyor bazenn bıze her mısafr geldıqınde aglamaktan catlıyor
MatmazelDeniz Melikeeeecansuu evet boyle kilolu oldugu belli olmuyor oglumun😊 dogum nsldi zor muydu bnmkinin kafasi zor cikmisti🤭