Ftmvrs13 Canım sanırım 9 aylıkken atak haftası var sen yine de netten bi bak o yüzden de öyle yapıyor olabilir bi de diş dönemi de olabilir diş çıkartıyorsa huysuzluk uykusuzluk normal
Bibi Splash-Splash-Love ay Allah yardimcinuz olsun insallah canim ne dicemu bileledim☹️ Ben uyuyamassam cok kotu oluyotum dogustan boyle olsaydi anneme tasinirdim herhal bi gece annem bi gece ben bakardim sanirim. Buyuk kizim oyle degildi ya uyurdu sabaha kadar bu cok fena ciktu😭
Splash-Splash-Love Bibi Ay fenası buysa ben sizin fenanızdan istiyorum 😂😂 maalesef anneme yakın taşınamam taşınsam bile annem gece bende yatıya kalamaz. Yani her türlü tek olurum. Ben ileri derece migren hastasıyım. Kuvvetli ataklar geçiriyorum özellikle çok uykusuz kalınca. Bazen 10 kere uyanınca Allah’a çok şükür bu gecem rahat geçti diyorum. Çok doktora gittik herşeyi temiz son çare çocuk nörolojisi. Umar temiz çıkar
Kadifemsii Bibi benim kızımda geçen ateşlendi ateşi geçti iyileşti ama huysuzluk iki gün daha devam etti . Doktorumuz diyordu hep bebekler hasta olunca aileler huy değiştiriyor diye üzülüyor doğru demiş 😀 kızım eskiye döndü sizinkide umarım bu gece sondur
Bibi Kadifemsii insallah yaa😃 annemde derdi hastalandiginsa huy degistecekler diye inanmazdim gercektende oyle oldu 😭
Bibi Splash-Splash-Love insallah birseyinuz yoktur canim❤️ Biliyorum ben isyan ediyorum suan 😭 cok ozeniyorum bebegu sabaha kadar uyuayan annelere masallah diyim onlarada. Ne zormus yaa valla unutmussum ben bunlari buyuk kizimda
M-V-S868820 Benimde oğlum 11 aylık o diş çıkarcak diye benim ağzımda diş kalmıycak bianda bütün düzeni değişti en büyük sorunumuz yemek kesinlikle ağzını açmıyo
Bibi M-V-S868820 benimkiside istahsiz sut bile icmior dogru durust sonra acikior ne zor atakmis bunlar😭
Splash-Splash-Love Bibi Aynen valla. Ama bebekte marifet yani. Çoğu anne sanıyor ki kendi sayesinde öyle. O iş öyle değil işte bebek uyku uyuyorsa anne ile ne alakası var ki. Uyumayan çocuğa ne yapsan uyumaz. Bazı annelere gıcık oluyorum
Kadifemsii Bibi öyle öyle aman hiç hasta olmasınlar mahvolduk valla rabbim şifa versin yavrularımıza ne hasta olsunlar ne huy değiştirsinler 😀🙏
Denizlerdenbiri Atak haftası hesaplama yazıp Google hesap yapın. Doğduğu günü yaZıyorsunuz, hesaplanıyor. Bebeklerin belli atak haftaları vardır bu atak günlerinde huysuz aksi mızmız olabilirler uyumazlar annenin kucağından inmek istemezler . Bir araştırın derim