yaseminoztrk Merhaba anneler ben yine mama önerisi için geldim 🤭 mama fiyatları çok pahalandı aptamil conformil kullanıyoruz şuan ama malum ona da zam geldi. Kızım artık 5 aylık oldu çok gaz ve kabızlık sorunu olmaz diyerek bebelac gold denemeye karar verdik ama baktığımda tüm şikayetler çözünmediği ile alakalı tortu kalıyormuş hep. Bana yine mama önerir misiniz rica etsem ❤️
nurelem yaseminoztrk canım ben aptamil kullanıyorum başka mama kullanmadım hiç eğer aptamilden mmnun kaldıysa değiştirme mamayı
Puantiye yaseminoztrk Ben hep bebelac gold kullandım hiç o sorunla karşılaşmadım. Ha ama çatalla karıştırıyordum hep mamayı😊 Gaz da yapmıyor güzel mama
endoplazmikretikulumiste yaseminoztrk hipp tabiki, anne sütüne en yakın mama demişti pediatristim , 86 TL gibi bişi
Huysuzannesi yaseminoztrk İyi geceler öncelikle bende bebeğime doğduğundan itibaren hipp combiotic kullanıyordum fiyatından dolayı denemek amaçlı Bebelac Gold aldım ama benim bebeğim beğenmedi ve içmedi (5aylık) . Sizde deneme yanılma yöntemi ile bulursunuz inşallah 😊
Gin 4 aydan itibaren hep bebelac gold kullandım, çok memnundum😹 4 aya kadar da hipp combiotic kullanmıştım, ondan da memnundum.
yaseminoztrk Gin hipp bende 2 aydan fazla kullandım ne yazık ki aşırı kabızlık problemi oldu. Öyle ki kuşum 3 saat önceden huzursuzlanmaya başlardı kaka yapacağı zaman ve çok ağlardı ıkınırdı. O yüzden adını bile duymak istemiyorum onun 😂
yaseminoztrk nurelem güzel aslında ama bu ay sadece 550 gram almış. Her ay 1 kg alırdı gerçi doktor 4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlar dedi ama içimde pek rahat etmedi
Gin yaseminoztrk her bebeğe iyi gelmiyor demek ki 🤭 bizde de dört ay sorun yoktu sonra kabızlık başlayınca doktor bebelac gold önerdi 😃
nurelem yaseminoztrk bana göre en çok kilo aldıran mama aptamil ama belli bir zaman sonra kilo alımı duruyor
Gin yaseminoztrk hayır hiç olmadı. Sadece fazla köpürüyordu hipp ile kıyaslayınca😹 Onun çözümü de mamayı iyice kaşıkla karıştırmak, biberonu çalkalayınca köpürüyor tabi🤣
yaseminoztrk endoplazmikretikulumiste doğduktan sonra dahil 2 aydan fazla kullandık aşırı kabızlık ve gaz şikayeti ile conformile geçtik biz aslında. Kızıma pek iyi gelmedi yoksa hipp içerik olarakta gerçekten güzel
yaseminoztrk Huysuzannesi ah hipp kızıma hiç iyi gelmedi ne yazık ki kabızlık ve gaz sorunu çok oldu. Yoksa içerik olarak hipp çok güzel ama ne yazık ki tekrar vermeye bile korkar oldum 🤷♀️ inşallah çok teşekkür ederim ❤️
Ohaezgi yaseminoztrk bebelac sade kullanıyorum çol memnunum kızıma iyi geldi hipp’ten geçtik bebelac’a
nurelem yaseminoztrk canım benim sütüm erken kesildi erken başladım mamaya, normal aptamil kullandım değiştirmedim bu zamana kadar,