Uygurelif Arkadaşlar kolik 50. Günün de başlar mi. Inşallah bebeğim kolik değildir 🥵🥵🥵 bebeği kolik olanlar sizin bebeğinizin koliği ne zaman başladı ve nasıl anladiniz kolik olduğunu
1prens1prensess Uygurelif 4. Haftasında başladı her gece aynı saatte ağlayıp sabaha kadar susmuyordu 2-3 gün sürünce endişelendim ve doktorumuza kontrol e götürdüm bebeğin kolik 4.ayda biter ama 8.9 ayda sürebilir dedi şükür 3.ayında bitti ama doktor kontrolünden 1-2 gün sonra saat başı ağlamaya başladı belli saati yoktu her an ağlıyor asla susmuyordu
Uygurelif Limonataa kakasini yapıyor gazıni çıkarıyor ama sütünü düzgün içemiyor. 2 gündür gece uyumuyor şimdi de zor uyuttum gündüz hep bu saati beklerdim bu saat uyku saati hemen uyuyor diye ama artık bu saatler 2 gündür ölüm gibi oldu ya
Uygurelif ikizbabymom corona çocuğumu mahvetti ya herşeyimizi alt üst etti. Ya bide kakasinin içinde yeşil kakalar oluyor çok az gözüküyor ama nedendir acaba geneli sarı kakasinin ama içinde azıcık yeşillik oluyor
ikizbabymom Uygurelif sancısı olduğu zaman yeşil yapıyolar postunu hatırlıyorum sen de çok kötüydün şimdi nasıl oldunuz
ikizbabymom Uygurelif yok korkma sancıdandır bebekler bizden çok daha güçlü bi iznillah toparlayacak sen de kendini bırakma onun sana senin de ona ihtiyacın var🌺
Uygurelif 1prens1prensess ayy korkulu rüyam ya .. yeğenim kolikti bir yazı bize zehir etti şimdi bide benim başıma çıkarsa napcam uyandı yine ayağımda 🥵🥵🥵
1prens1prensess Uygurelif biz tavana asılan beşikte rahat ettik birtek orda susuyordu çok ağlıyorsa şiddetle tavsiye ederim sıkışık olduğu için bebeğe anne karnı hissi veriyormuş doktorum öyle demişti
Uygurelif ikizbabymom bide bu çıkarsa başıma naparim bilmiyorum bu ara kadar çok şey geçti ki başımızdan. Rabbime sığınmışım napim 🥵
Yazannesi1 Uygurelif inşallah değildir 🙏🏻 Gazı mı var acaba kolik aynı saatte saatlerce ağlayan susturulamayan bebekler demişti hemşire bende siz gibi çok korkuyorum kolik belki değiliz ama baya gaz sorunumuz var 😞
Ela321 30 günlük bebeğim var mama+emziriyorum emdğinde çok iyi bakışıyoruz konuşuyorum onunla ama yatağa koyduğum an başlıyor ağlamaya sonra bi susuyor tekrar başlıyor kucakta susuyor bugün göğsümde uyudu bu kolik olabilir mi acaba
Uygurelif Ela321 kızlar tanımını yapmış canım oku sende anlarsın senin ki kolik mi diye. Inşallah değildir. Gerçekten zor kolik ablamın cocugu bize bir yazı zehir etti şimdi bende acaba mi dedim delirdi 2 gündür