Seymates Kızlar sütüm kesildi günlerdir uğraşıyorum ama git gide kesildi sağıyorum 2 göğüsümde 20 cc çıkıyor zorla bebeğim 45 günlük kaç cc mama vermeliyim
Yenidennn Seymates 30 cc ile 60 cc arası ayınıza göre. 1 ayda 30 cc 2. Ayda 60 cc olarak devam ediliyor. Beğeninize göre kendiniz ayarlayın
[silindi] Seymates sağmak sütü arttırmıyor emmesini sağlayın stres yapmayın duşta tutuyorlar genelde mamaların üstünde ay ay cc ler yazıyo ben ona göre veriyorum
Minikuzu Seymates kendisi içmek istemez demişti. Bide doymazsa ağlar uyumaz bezi doluyorsa doyuyor demek
yaseminoztrk Seymates benim bebeğim 5 aylık oldu 120 belki içiyor 🤷♀️ bence 120 de çok ayına göre. En iyisini annesi olarak siz bilirsiniz tabi ama bizim doktorumuz her öğün 60 cc içecek demişti oda zaten o kadar içti
Seymates yaseminoztrk sabah 6.30 7.30 arası uyudu sonra 11e kadar 10 dk falan uyudu 11 12 arası uyudu akşam 7 ye kadar yine hep emdi 10 15 dk uyudu 7 de 90 cc verdim şuan saat 10 a geliyor uyumadı tekrar vermeli miyim sütüm yok stresten kesildi ne yedim içtimse olmadı sağdım 20 cc çıktı ne yapcam bilmiyorum fazla içer mi içerse bi zararı olur mu çok çaresizim. Aptamil mama verdim
Seymates yaseminoztrk benim kızım biraz obur ve çok hırslı emerken bile çok hırslı emerdi kafam çok karışık şuan fazla içerse bir şry olur mu sonuçta doyunca memeyi bırakıyor biberonu bırakmaz mı
yaseminoztrk Seymates size en doğru bilgiyi doktor verir ama aç olan daha fazlasını isteyen bebeğe de yapacak birşey yok gerçekten 🤷♀️ siz 120 yapın yinede ama çok vermemeye çalışın daha 45 günlükmüş gittikçe artacak bide öyle düşünün
Wilma Sütüm kesildiği için mama veriyorum kızıma,3saatte bir 90cc bazen 120cc içiyor,geceleri bu süre uzuyor bazen ama gündüzleri 3saat arayla veriyorum 90cc
Seymates Wilma mamayı içince uyumuyor gözler gidiyor ama geri açıyor ayakta sallıyorum uyumuyor bi de ona uğraşıyorum. Gerçekten çok yıprandım
kahvela En iyisini doktorunuz bilir tabiki. Bende böbrek taşı düşürdüm on gün boyunca inanılmaz böbrek sancısı çektiğim için sütüm aşırı azaldı. Mecburen mamayla desteklemek zorunda kaldım ve gitgide daha da azaldı sütüm. Şimdi önce emziriyorum sonra hemen peşine mama veriyorum. Doktoruma danıştım bu arada bebeğim 1 aylıktı o güne kadar hep sağdığım sütü 30-40 cc arası veriyordum. Doktorum 60a çıkabilirsin demişti. 60 denedim bi kaç gün sonrasında 90a çıktım. Doyduğu zaman mamayı içmezler. Günde 5-6 kez bez değiştiriyosan eğer doymuş demektir. 60 dene önce 120 çok fazla. Eğer doymazsa zaten elleri ayakları sürekli hareket halinde olur ya da biberonu çekince ağlar. 3 saatte bir besleyebilirsin. Emzirmekten vazgeçme bir damla bile alsa faydası olur bebek için. İnşallah düzelir sütün de 🌸 bir de mama tercihini iyi yapmak lazım araştırarak kendin karar ver ben hipp kullanıyorum aptamil çok şekerli ve gaz yaptığını okudum burda çok fazla aklında bulunsun 🌸🌸