Zeyzey2019 Her zaman değil ama ara sıra kızım emerken resmen memeyle kavga ediyor alıp emiyor çekip bırakıyor sinirleniyor ağlıyor aynı sorunla karşılaşan oldu mu?
pamukkuzum Zeyzey2019 süt azalıyordur meme de kuzum diğerini vermeyi dene yapmayacaktır. Benim kızımda yapıyordu önce anlayamadım sıktırdım baktım hiç süt yok diğer memeyi verdim yapmadı
dzafer Zeyzey2019 Kızım 1 aylık oldu. Bizde de böyle bi durum başladı. Emip doyduktan sonra alıp bırakıyor, meme ağzında olmasına rağmen memeyi arıyor ve sinirlenip ağlamaya başlıyor.
Sedaahmet Zeyzey2019 biz 20 günlüğüz. Aynı sorun bizdede var. Ara sıra oluyor bizdede. Benim oğlum emmenin sonuna doğru sinirleniyor cekip bırakıyor ağlamaya başlıyor.megersem süt az gelirmiş sonradan farkettim. Diğer memeyi verince yapmıyor öyle 😊
Yenievliiiiii Süt ilk başta çok geliyo sonra azaldıkça o da çekiştiriyodur.benim kızımda öyle yapıyo.ya doydugunda öyle yapıyo yada süt azaldıgında
Zeyzey2019 Yenievliiiiii bazen alır almaz başlıyor bazen dediğiniz gibi sonunda bende anlamadım çok can sıkıcı
Oozzee Benim oğlum da memeyle kavga ediyor ya.. Hiç böyle değildi! Uykusu olduğu zaman mümkün değil emmiyor, aç da olsa uyumak istiyor, uyanınca emiyor. Neden böyle bi çocuk oldu hiç anlamıyorum🤦🏻♀️
Zeyzey2019 pamukkuzum eriyorum diğerinde de yapıyor valla ona şaşırıyorum birde maşallah sütüm bol az da değil
Zeyzey2019 Sedaahmet ilk bebek acemilik çekiyor insan birde ben tekim yurt dışında 😩 dr ne desem bunlar doğal diyor saçma sapan doktorlar 😡
Onsubatikibinondokuz Zeyzey2019 aynı durumu bizde yaşıyoruz o genellikle gaz sancısından oluyor kolları bacakları da emerken oynuyorsa kavranıyor gibiyse gazdan yapıyorlar genellikle gazı olunca yapıyor bebekler onu 😑 hem emmek istiyor hemde kıvranırken ağzından meme çıktığı için daha çok sinirlenip daha çok bağırıyorlar 😶
Zeyzey2019 Onsubatikibinondokuz bu hiç aklıma gelmemişti valla bizim kız biraz gazlı 😊 rezene veriyordum iki gündür vermiyorum yine sancı başladı zaten şurup damla bir işe yaramıyor rezene hem uyutuyor hem gazını gideriyor
dzafer Zeyzey2019 rezeneyi ne kadar veriyorsunuz? Bizde de gaz sıkıntısı var ve damla çok işe yaramıyor gibi.
Sedaahmet Zeyzey2019 ilk bebege tek bakmak gercekten zor ya. Benim annem 2gunde bi gelir bebeğimin banyosunu yaptirip akşama geri gider. Diger gunler ben tek bakıyorum .bunda bile cok zorlaniyorum. Sen daha cok zorlanirsın
AlpBebek34 Zeyzey2019 2,5 aylığız aynı durum bende de var resmen savaşıyoruz allah yardımcımız olsun ne diyeyim 🤲🏻💙💛
Oozzee Dilannn benimki de 3 ay 20 günlük. Yani sadece anne sütü alıyor, biberon bilmez.. Ama emzik veriyorum uykuya dalacağı zaman, yani o da aramaz bile belki emziği.. Neden böyle anlamıyorum🤷🏻♀️
Umutegem Bizde de aynı durumda memeye kavga ediyor gazını çıkartıyorum gene kavga ediyor hemşireye sormuştum kılo alımı iyi huysuzlugundan yapar demişti
Zeyzey2019 Yalnız değilmişim demek ki tüm anneler benim gibi deliriyor 😂 ağlanacak halimize gülüyoruz artık Allah hepimize yardım etsin