Tabis2020 Birkucukeylulmeselesi ben tüm işlerimi ordan buldum , CV kuvvetliyse muhakkak dönerler zaten
Birkucukeylulmeselesi Tabis2020 deneyimim yok sadece mağazada çalıştım bankada staj gördüm bide adliye ye işkurla girdim bir süre üniversite mezunuyum
Birkucukeylulmeselesi Tabis2020 Umutluluk ne tür işler buldunuz evde çalışma mı nasıl acaba tecrübeniz varmıydı cv nizde neler vardı
Birkucukeylulmeselesi Umutluluk deneyimim yok sadece mağazada çalıştım bankada staj gördüm bide adliye ye işkurla girdim bir süre üniversite mezunuyum
Tabis2020 Birkucukeylulmeselesi benim CV’m iyi baya, seminerler kurslar vs var. Mağaza yöneticiliği yaptım bi çok firmada. evden iş bulunur mu bilmiyorum ama.
Yigitimm44 Birkucukeylulmeselesi kariyer online diye bir kurs var bende oraya kayit oldum tibbi sekreterlik bakalim nasil olacak is bulabilecek miyim🤷♀️
okuloncecianne Birkucukeylulmeselesi ben de oradan bulmuştum ama üç sene önce . Öğretmenim. Başvurmuştum dönüş yapmışlardı. Başvurmadan da arayanlar oluyordu.
Yelda35 Birkucukeylulmeselesi insan kaynaklarında çalıştım canım. Kariyer.nette ccv iyi doldurulmalı ona göre arama yapıyorduk
Poncito Birkucukeylulmeselesi yok ben sosyal medya ve dijital pazarlama uzmaniyim. Ajanslarda ve kurumsal firmalarda calistim.
Bulutbey Birkucukeylulmeselesi hep aynı sektörde çalıştığım için kendi memleketimde tanıdık vasıtasıyla bulurdum hep. İstanbula taşınınca kariyer sitesinden buldum işimi. Zaten 2-3 ilan vardı benim işimle alakalı biri olmuştu hemen.
Birkucukeylulmeselesi Poncito süreli mi acaba herkes çalıştım yazmış yani belli süresi mi var giren istediği kadar çalışıyormu
esmirna16 Birkucukeylulmeselesi Ben en son girdiğim ise kariyer.net üzerinden girdim. Ama cvnin kuvvetli olması lazım öne çıkmak icin
Birkucukeylulmeselesi esmirna16 of ya benim kinde tecrübe bile yok üniversite mezunuyum işkurdan altı ay çalıştım sadece 😥