Mrvtpz Gizembickici diş çıkarınca öyle mi oluyor bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ Ama cok fazla salyası var ve herseyi agzna sokuyor cignemek istiyor eli sürekli agznda hatta nerdeyse sokabilse kolunu sokcak 🤦🏻♀️
Elmaliturta_ Mrvtpz merhaba , benim bebeğimin de hep öyleydi hala da öyle. 1 yaşında erkek bebek. Ama daha çok sinirlendiğinde ağladığında artıyo internette bakmıştım buna benzer şeyler yazıyo. Bir de saçları uzun hava da sıcak ona yoruyorum ben
Mrvtpz Elmaliturta_ yani bzmki öyle degil msela sabah 7de uyandi ilk kezde hic aglmadi huzursuzluk yapmadi kucagma fln aldm kafası ates gbi yani gerçekten cok degisik bi durum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Gizembickici Mrvtpz bende bilmiyorum ki 😂 benimki de 4.5 aylik henuz dis yok ama forumda yazanlardan okumustum kafası sıcak dis cikariyor falan gibi o yüzden dedim
Elmaliturta_ Mrvtpz anladım, anormal bir durum olduğunu sanmıyorum ama tabi doktora gittiğinizde bi sorarsınız 🌼
Gizembickici Mrvtpz bende dun aksamdan beri sadece anlinda sicaklik hissettim ama öyle yanar derecede degil sicaktandir dedim o yuzden 🤷
Mrvtpz Gizembickici yani scaktan olsa tum vucudu olarak düşünüyorum bende ama bzm bi suredir byle ama bugun daha scak o yzdn bi tedirgin oldum😒
balyanakannesi2 Mrvtpz benim oğlumunda çok aşırı ve bariz sıcak kafası. Doktoru vücut ısısı artmadığı sürece bir sorun yok dedi
Adnsare_p Mrvtpz benim kızımda öyleydi üstünü herzamanki den daha ince giydir giydikleri vücut sıcaklığını etkiler kafasına ateş yapar