Durucilla kucukprensinannesi 2 aylık gaz sancıları bittiyse öp kokla izle ah 😍 11 aylık sürekli ilgi ve oyun istiyor ıh ıh sesleri eşliğinde 🥲
Han30 Durucilla 5.5-6 ay analarıda dert yakınabilirler mi?😃her sabah 5-6 mutlaka uyanırız 1 saate yakın ev gezmesi yapılır evde. Yada yatakda oynaşırız. Ben tabi gözler kapalı ruhen uyuyor olarak😴😴
Durucilla Han30 ay lütfen yakının , yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor 🥲 anlattığınız herşeyi o aylarda yaşadık hele o ev gezmeleri ve her nesneyi tek tek tanıtma kısmı 🤕
Durucilla Petitom en geç 21:30 iki ay önce 19:00 da uyuyordu sabah yine aynı bu saatlerde uyanıyordu. O zaman fazlaca dinleniyordum. 🥲Akşam çok erken uyuduğu için.
Durucilla Sevvaldal nevir dönmesi 🙂 o kadar iyi anlıyorum ki🙂 dişlerimi sıkarak🙂 canım kızım🙂 uyandın mı? 🙂 günaydınnn🙂 sonrası çaresizlik ve kalkıp hayata devam etme 🤕
Eda-Ece Durucilla ben kendimi kızımın ilk gündüz uykusuna odaklı yorum,Allah’tan kalktıktan en fazla 3 saat sonra ilk gündüz uykusunu yapıyor ben de hemen uyuyorum🤣 başka türlü gün bitmiyor🤦🏻♀️
Durucilla Eda-Ece keşke ben de gündüz rahatça uykuya dalabilsem 🥺 sizin adınıza sevindim sabah uykunuzu birazcık da olsa telafi ediyordur 💃🏻
Durucilla Esmakyt 28 ayda işler nasıl ilerliyor? Neler yapabiliyor? Size biraz daha az bağımlıdır diye düşündüm 🦦
Esmakyt Durucilla valla bagimlilk ayni ama diger seyler iyi cok skur yemek vs sdce tuvalt egitimiz kaldi oturmya korkuyor onuda zamanla cozicem ins 😁
Durucilla kucukprensinannesi atak haftasında ise olabilir benim meme bağımlısı kızım bile bir ara sol göğsümü emmek istememişti 🙁 ama zamanla geçti emmeye devam etti. Siz de vazgeçmeyinnn 👩🏼🍼
Petitom Durucilla aynen benim bebeğim de şimdi 9 gibi uyuyor 7 gibi uyuduğu oluyordu ben de dinleniyordum ama kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyor