Mom4775 Ben hiç 6 yaşına gelip bezlenen,10 yaşına gelip kendi yemeğini yiyemeyen çocuk görmedim. Onlar doğalarına göre ilerliyor inan,bizler aceleci davranıyoruz sadece. Gerek çevre baskısı,gerek sosyal medya vs bilinçaltımıza geri kaldınız,siz de yaparsınız gibi olumsuz telkinler veriyor ve kendimizle yarışa giriyoruz aslında.
Bak seninle aynı vakit tuvalet iletişimine başladık. Ben 3 gün dayanabildim,o 3 günü düşününce başım dönüyor, o denli zordu. Tevafuk ya,bir arkadaşım aradı öyle güzel motive etti ki bıraktım,bağladım bezini hem çocuğum rahatladı hem biz. Her şeyin zamanı var,boşver işine karışanları zorluğunu sen çekiyorsun,hem kendini hem de çocuğunu yorma dedi. Sanki bunu bekliyormuşcasına tamam dedim,haklısın. Şimdi yine başlayacağız.Çoktan geçtim artık dış etkenlerden,kıyaslamalardan inan böyle çok daha mutlu,sakiniz.
Gün gelecek senin de kızın, anne bırak yalnız yemek istiyorum diyecek hatta sana yemek siparişi verecek. Karnı bir şekilde doyuyor mu? Mutlu mu ? Sağlığı yerinde mi ? E çok şükür daha ne olsun 🥰