Minikcivcivim Woody bize de iyileştikten sonra da kullan bir süre bağışıklığı artsın diye demişti ama ben kullanmamıştım iyileşince. Bilemedim şimdi başka bi doktora sorarım olmazsa tekrar. Teşekkür ederim 🙏
Woody Minikcivcivim uzun sure bu tara takviyeler vucudu yoruyormuş sanırım Tabi bu bahsettiğim aylarca düzenli kullanım😀 Sorun tabi içiniz rahat etsin Çörek otu yagı bagısıklık için çokyi ama çocuklara nasıl veririz bilmiyorum 😀
Fitifiti Woody Her sabah 1 çay kaşığı veriyorum ben kahvaltısından sonra. Özellikle alerjik bünyelerde,mevsimsel geçişlerde çok çok etkiliymiş. Soğuk sıkım olmak şartıyla 🙂
Yasemin38 isimsiz2021 2 yaşından itibaren kullandım oğluma. Hastalandığını hissedince 10 damla çay kaşığına damlatıp direk olarak kullandım. Bitkisel bir karışım içeriğide. Her hangi bir yiyeceğe katmanıza gerek yok
Woody Fitifiti evet ben de hep soğuk sıkım alıyorum. Kilo vermek için kullanmıştım bir dönem. Sonea bir baktım, 2 3 haftada bir acillik olan ben hiç hasta olmuyorum. Ancaj çok acı. Kızım mümkün değil içmez
Fitifiti Woody Başta benimki de reddediyordu,alıştı artık. İçersen çok güçleneceksin,sağlam vücudun olacak diyorum. İçtikten sonra pazılarını gösteriyor 🙈 ekmeğe batırıp deneyebilirsiniz aslında 👀
Selin3244 isimsiz2021 1 yıldır kullanıyoruz iyiki var fakat ben hasta olacağını hissettiğimde önlemek için kullaniyorum
Dogavesultan isimsiz2021 ben kızımın hasta olacağını hissettiğim an veriyorum keza kendimde öyle 2 güne hasta olmadan toparlıyor tavsiye ederim kullanın herhangi bi yan etkisi yok bitkisel bi damla zaten
Woody Fitifiti ekmekle başka şeyler denedim ama yemedi 😀 biraz büyüsün bakalım da anlar inşallah o da gösterir gücünü kuvvetini6🙈
Kubra5657 isimsiz2021 canım faydasını gören çok etrafımda bizde aldık ama ne zaman onu versem aşırı acı tadı meyve suyuna flan kat dedi ama verdiğim zaman hep kusuyo onu eşimin arksdası demiş kış gelince bunu kullanıyoruz bagısıklıgı yükseltiyor çocuklar hiç hastalık yüzü görmedi demiş ama malesef ben içiremiyorum 😩