Woody isimsiz2021 evet. 1 ay önce rahatsızlanınca evde oldugu için başlamıştım. Doktorumuz da iyi yapmışsın antibiyotik niyetine devam et 1 hafta dedi
isimsiz2021 Woody rahatsızlık vermezsem size son bir sorum olsa🙏🏻Herkes saf haliyle vermiş,siz neyle beraber içirdiniz?
Minikcivcivim isimsiz2021 2buçuk yaşındaki kızıma 15damla kullandık boğaz enfeksiyonunda. Hatta biz de kullandık. Yan etki vs olmadı. Kızım ilk kez bu yıl hasta oldu yeni keşfettik. Ama bundan sonra her kış düzenli kullanmaya karar verdik hasta olmamak için.
isimsiz2021 Woody biz içiremiyoruz,ateş düşürücüyü bile içiremedik. Resmen çaresiz kaldık,yöntem arıyoruz. Çok sağolun🙏🏻
Minikcivcivim isimsiz2021 ateş de vardı evet. Antibiyotikle birlikte kullandık 3günde iyileşti. Tabi antibiyotiğin etkisi daha büyüktür iyileşmede
ayazasaf isimsiz2021 biz korona olduğumuz dönemde dpktor arkadaş önerdi sonrasında da kırgınlık olunca verirsiniz demişti 23 aylık oğluma ama 1 yaşından sonra veriliyor diye bilşyorum
Minikcivcivim Woody bize de iyileştikten sonra da kullan bir süre bağışıklığı artsın diye demişti ama ben kullanmamıştım iyileşince. Bilemedim şimdi başka bi doktora sorarım olmazsa tekrar. Teşekkür ederim 🙏
Woody Minikcivcivim uzun sure bu tara takviyeler vucudu yoruyormuş sanırım Tabi bu bahsettiğim aylarca düzenli kullanım😀 Sorun tabi içiniz rahat etsin Çörek otu yagı bagısıklık için çokyi ama çocuklara nasıl veririz bilmiyorum 😀