Yesim25_ GlsMrt benim de hiç ucu yoktu silikon uc aldım 1 aya kadar kullandım sonra kendiliğinden almaya başladı ama önce ucla verdim sonra ucu çıkardım verdim göğüs ucu da cıktı
TospikDefneninAnnesi GlsMrt benimde göğüs ucum yoktu ilk başlar. Alamıyordu. Hemşire gelip gelip memeyi toplayıp ağzına sokuyodu sütümde yoktu ama emzir ki gelsin diyorlardı hep. Lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını kullanıyordum emzirmeden önce. Şimdi 6 aylığız ve göğüs uçlarımın biri anyaya biri konyaya bakıyor. Göğüs ucu çıkarıcıyı denemeni tavsiye ederim.
Burcin93 GlsMrt Aynı sorun bende de vardı pes etme emzir o emdikçe çıkacak ucun çünkü diğer şeyleri bende denedim ama olmadı ucu çıkmadı ilk iki gün ememedi sarılık oldu ben pes etmedim inatla ağzına zorla soktum memenin ucunu elinle çek çıkart sıkıştırarak ağzına sok bebeğin bebek ne kadar çok emerse o kadar çok çıkacak ucun
GlsMrt Burcin93 beni emmiyo ama ben pompayla sutu sagip veriyorum yanii hatya fazlasiyla veriyorum..sarilik olma ihtmali var mi yinede
FeriDeniz GlsMrt eczaneden şırınga al. Sana enjektör kısmı lazım. Onun ucunu kes. Göğüs ucunu o kestiğin bölüme yerleştir. Şırıngayı yavaş yavaş çek. Öyle güzel göğüs ucu çıkarıyor ki. Benim de mi göğsümün ucu yoktu, oğlum ememiyordu. Yardım almak için sağlık ocağına gittim. Oradaki hemşireler ebeler uyguladı bu yöntemi. Allah bin kere razı olsun onlardan. Birkaç kere yapınca ucu şıktı ve oğlum rahatça emmeye başladı. Silikon göğüs ucu bi yere kadar işe yarıyor ama bi yerden sonra yapışkanlı tutmuyor. Bi de benek onunla emince çok hava yutuyor ve gazlı oluyor. Bu yöntemi mutlaka dene. İyi sonuç alacağından eminim. 🙂
GlsMrt FeriDeniz benimde en son yapacagim o heralde.su slikon uc bi gelsin deneyeyim..insallah onda sonuc alirim..da daha enfktore filan gerek kalmaz.valla skintili zamanlar ..
GlsMrt HKyhn cok sukurr sutum var evet zaten oluptaa emmemesi skinti..cok ugrasiyoruz alsin die amaa benimle kavga ediyo agliyo kipkirmizi oluyo ben de birakiyorum..
GlsMrt Kizim07 evett tesekkur ederim okudum..pes etmicem tbiki..bende sezeryan oldum.ve agir geldi bana..ama ona ragmeb sut geldi.yani oluk oluk akmasada yinde cok sukur geliyo..emsin diye cok cabaliyorum agliyo itiyoo beni bende uzulup birskiyorum acikcasi..daha 5 gunluk kiyamiyorum..
Ufaklik GlsMrt inanin benimkide öyleydi. Yeni doğmasına ragmen eliyle ittiriyordu memeyi. Denemedigimiz poziyon kalmamıştı. Kafasını bile ceviriyordu
TospikDefneninAnnesi GlsMrt hayır. Lansinoh göğüs ıcu çıkarıcı diye bir aparat var. Onu emzirmeden önce göğsünüzün ucunu vakumluyosunuz. Ağzına verin. Sonra zaten emdikçe çıkacak https://www.lansinoh.com.tr/urunler/latch-assist-gogus-ucu-cikartici
Burcin93 GlsMrt ilk iki gün olmadıysa artık olmaz sanırım ama emin değilim tabi ilk 48 saat önemli sarılık olmaması için diyorlar doktorlar beni hiç ememedi ondan sarılık oldu o ilk sarı sütün hepsini alamadı benim oğlum
GlsMrt TospikDefneninAnnesi tamam alayim ben ondan daha ne varsa ne yaricaksa onu yapayim..tesekkur ederimmm 🌷
FeriDeniz GlsMrt merak etme geçecek. Onu yapınca göğüs ucun çıkar. Birkaç güne kadar da bebişinin çene kasları kuvvetlenir. Güzelce tutar emer annesinin sütlerini. 🙂 hiç stres yapma, kesin yine ememeyecek diye düşününce de hissediyorlar minnoşlar. Kendini rahat bırak, içini ferah tut. 😊
Kucukkalbim GlsMrt Canim aynı sorun bende de var göğüs ucum yok bi türlü alamıyor memeyi hemşirenin tavsiyesiyle silikon göğüs ucu aldim onunla tuttu ama bu seferde sütüm az olduğu için ağzına süt hemen gelmediği için bu seferde kızıyor ağlıyor bırakıveriyor ne yapacağımı şaşırıyorum inan çok zor Allah yardimcimiz olsun 🤲🏻🙏🏻
Yalin GlsMrt ben de ayni sıkıntiyi uasadim, sağ bi sure sağmak biraz cikariyor, bu arada bebis de güclenicek zamanla tutabilecek, o tuttukca da uç çikıyor zaten, zincirleme😉
GlsMrt Yalin vallahi sagiyorum..sagincada cikmiyo az bisey ciktiginda hemen veriyom almiyo bunalima girdim vallaa..durup durup agliyorum istemsizce..buda ustune tuz biber.
GlsMrt FeriDeniz aynen valla dusunumuyo degilim..sindi slikon ucla cekse ilerleyen zamanlarda acaba cikarinca memeyi tutarmiyo diye dusunuyorun.ya sut var almiyo memeyi nasiL olcak bilmiyorum surekli sagip veriyorum..sagmakta kolay degill artik goguslerim agriyo aciyo simdiden daha 5 gun
GlsMrt Kucukkalbim amin amin..gercekten cok zor..bixe cevreden istemedigin seylerde duyuyosun iyice uzuluyo insan