Prensesannesi1234 Canım kızlar yakın zamanda ehliyetini alan yazılı sınava giren var mı ? Tavsiyelerinizi alalım buraya bayramdan sonra bende gireceğim panikliyorum biraazz 🙈🥴😍
2minikannesi Prensesannesi1234 bol bol çıkmış soruları çöz hatta ehliyetsinavihazirlik.com diye bir site var ordakilerin ya aynısı yada bir benzeri çıkıyor ben geçen ay girdim çoğunluk sağlık konularından çıkmıştı
busra_02 Prensesannesi1234 internetten ehliyet hane diye bi test sayfası var bol bol ona çalış ben 100aldım onun sayesinde direksiyon eğitimde de panik yapma rahat ol sanki biliyormuş gibi davran böylelikle eğitmenin sürekli tebrik edecek sende dahada hırslanacaksın 😂 ben öyle yaptım yani ilk sınavda da geçtim Allah’ıma şükür suan ehliyetim var Mart da aldım
Leman01 Prensesannesi1234 verdikleri kitabın ünitelerini bir kere okuyup soruları çözdüm birde bir site söylediler ordaki soruları çözdüm . Sadece çıkmış sınav sorularını bakmayın bence . Bir kerede olsun bir kitabı okuyun.
Umudum38 Prensesannesi1234 ay bende yazıldım bayramdan sonra yazılı sınav var harıl harıl çalışıyorum ya inşallah geçeriz.☺️ Yazılı kolayda direksiyonda heyecan yaparım gibime geliyor.
busra_02 Prensesannesi1234 evet canım bend ek niyetle girdim hatta kaynım ile beraber çalışıp girdik kesin kalırız dedik sorular zor evet ama o dediğim sayfaya çalışır isen bütün soruları su gibi cözüyorsun ağırlıklı olarak yol işaretleri yol çizgisi 2-3ilk yardım sorusu oluyor
2minikannesi Prensesannesi1234 ben iki çocukla fırsat buldukça sadece test çözerek geçtim ve 1 ay içinde ehliyetimi aldım inşallah sizde geçersiniz
Prensesannesi1234 busra_02 kayıt olduğum sürücü kursunda 35 trafik 11 ilkyardım 9 motor çıkıyor dediler inanın ilk girdiğimde almak istiyorum biraz panik yapıyorum ama kısmet bakalım ben dediğiniz sayfaya çalışayım bolca 🥰 100 ü geçtim 70 alsam yeter 🙈❣️😀
Prensesannesi1234 busra_02 ehliyethane play store da uygulama mi yoksa direk Google üstünden mi gireyim
busra_02 Prensesannesi1234 bizde motor hiç sorulmadı sollama nasıl yapılır işte yolda böyle 4tane araba var ilk öncelik kimindir vs sonra beyin yakan sorular dolu aynen öyle barajı geçsen bile yeter kimse 100aldın 70aldın deyip seni değerlendirmiyor
busra_02 Prensesannesi1234 play store de var aynı uygulama ben indirmedim öyle bilgisayardan çalıştım
Umudum38 Leman01 bende ne olur olmaz diye verdikleri kitaptaki ünite sorularını çözüyorum bilmediklerimi geriye dönüp konu anlatımdan bulup okuyorum daha kalıcı oluyor bence.
elifineylulu Prensesannesi1234 internetten çıkmış soruları çöz bol bol canım Allah yardımcın olsun gözünde büyüttüğün kadar zor değil korkma 🤗
Mom07262 Prensesannesi1234 sınav aşırı kolay oluyor canım 2 sene önce aldım ehliyeti 100 ile geçtim hiç çalışmadım bile ufak göz gezdirdim netten mantık sadece 🤷♀️
Mom07262 Prensesannesi1234 direksiyon sıkıntı çok heyecan yapmıştım ilaç içip girdim hatta heyecan yapmazsan oda kolay 🤦🏼♀️