zynpsk Herkese merhaba başına gelen var mi yardımcı olursanız sevinirim iki gün geçti adetim hala olmadım olmadıkça da strese giriyorum bu sabah evde test de yaptım negatif ama böyle olmadıkça iyice kafama takar oldum
deryata zynpsk hamilemiyim acaba diye stres yapıyorsan ondan da olamamış olabilirsin. git bir kandan baktır negatif çıkarsa zaten 2 güne olursun
zynpsk 2balkiz hayır canım 18 aylık oğlum her zaman günü gününe oldum şuan böyle olunca korkmaya başladım test de yaptım yok eşim ile prazervatif ile de korunuyorum ama korkuyorum işte
2balkiz zynpsk iki gün çok az bir zaman ama… benim doğumdan önce de ⅘ gün bazen gecikirdi. Korunuyorsanız çok korkmayın
zynpsk 2balkiz korunuyorum canım ama bu ara hep zevk suyundan bile hamile kalınıyor diyen var bu beni düşündürüyor olmadıkça acaba mi diyorum
prenses10 zynpsk bir tane soğanı 4 e böl 1 bardak suyla kaynat tencerede. Ilımaya bırak. Sabah ve akşam suyunu iç. Soğan suyu küthiş bir adet söktürücü. Maydanoz saplarını kaynatıp da içebilirsin.
zynpsk deryata evet canım 3 gündür stres yapıyorum sürekli kontrol ediyorum her gün test yapıyorum yarın da olmazsam gidicem yarın bir doktora spiral taktırmaya düşünür oldum bu ara
deryata zynpsk canım bence hiç vakit kaybetme git tahlil ver kandan baktır içini rahatlat. emziriyorsan düzensiz olması da normal birde havalardan kaynaklanabilir gecikmesi. hepsi soru işareti işte. kesin çözüm kan vermen
prenses10 zynpsk evet olur. Bir de akşam yaparsınız. Sökülene kadar yapın derim. Hem bağışıklık güçlendirici. maydanoz saplarını kaynatmayı da deneyn
Sedonay zynpsk yapmayım şimdi belki benek vardır düşürürsün falan emin ol bebek olmadığına sonra sopan kürü yap günahtır yani
zynpsk Zdk evet emziriyorum ama hiç böyle geçikme olmamıştı uzun sürede ya günü gününe yada aynı gün o yüzden bu kadar stres oldum
zynpsk ikierkekannesiii Doğumdan sonra 3 Aydan itibaren düzenli adet olmaya başladım takvim tutuyorum ben hep zamanında oldum şimdi böyle iki gün geçti şüphe düştü içime