123r456 Hanımlar merhaba oğlum 2 aylık Aptamil 1 mama kullanıyorum ama Bebelac bire geçmek istiyorum acaba önerir misiniz nasıl bir mama kullananlar memnun mu?
ozgesahiiin 123r456 ikiside ayni cok fazla aciktiriyor tok tutmuyor amaa aptamil bebelactan biraz daha iyi
Mys01-01 123r456 canım dün dr gittim evolvia dan aptamıl 1 geçirdi cok iyi geldi ama dediki aptamıl 1 prosyneo olacak o en iyisi bunu dene istersen 2 ay 14 günlüğüz bizde
123r456 ozgesahiiin İki ay boyunca Aptamil kullandım ve çok memnunum ama maddi durumumdan dolayı Bebelac kullanmayı düşünüyorum bilmiyorum nasıl bir mama
123r456 Mys01-01 Evet canım Aptamil çok iyi bir mama ama biraz fiyatı çok yüksek oğlum iki ay 5 günlük hep onu kullandım ve iki gün gitmiyor bı kutu mama ayda 1000 TL tutuyor
Yamanikomm Mys01-01 Ne gibi farklar oldu aptamilde bende sma kullaniyorum ama.icerigininzirt pirt degistiriyolar kil oldum
Sedakyhn 123r456 merhaba kızım 3 ay 20 günlük bebelac kullanıyorum çok memnunum 3 saatte bir içiyor öyle çabucak acıktırmıyor tok tutuyor.
Mys01-01 123r456 Ecz pahalı ama netteki Ecz deposundan getırtıyoruz bız 112 TL alt katık eczane benım o onerdi ordan alıyoruz evolvıa da aynen ayda 1000 bukuyordu benim
Nesrincente 123r456 kaç aylık 5 ayı gectik biz 120 cc içiyo sonra gece 2bucuk 3 gbı emmek İcin kalkıyo
Sedakyhn Yamanikomm bende kızıma ilk 2 ay sma kullandım ilk ay yaradı ikinci ay çok az kilo aldı o yüzden bebelac kullanmaya başladım ve çok memnunum
Mys01-01 Yamanikomm canım yemesı düzene girdi ac kalıyordu evolviada az yiyordu sonra gaz yapmadı bide kılo almıyordu almaya basladı
Yamanikomm Sedakyhn ya ben bebelac kullandim ama bebelac nedense inanilmaz kopurdu ve cok pis kokuyordu esim devam etmeme izin vermedi yazik bebegimize diye
Gulisrak19 123r456 Benimde oğlum 3 aylık ilk ayından beri aptamil kullanıyorum gayet memnunum Hem doyuruyor kiloda yapıyor biraz pahalı ama oğlum için değer 😍