Birbebekkkbircicek 5 gün oldu doğum yapalı ve basur dışarı çıkmış agrıyor sezeryan doğumd yaptım bu sekıld olan var mı ben normal dogumda çıkar diye biliyordum 🥺
Gulsenck Birbebekkkbircicek ben hala çekiyorum sezeryana oldum 7ay oldu bi geçiyor sonra tekrarlıyor ilaç da alamıyorum emzirdiğini için sıcak su banyosu ve kremle geçiştiriyorum
okuyanannee Birbebekkkbircicek benimde doğumdan sonra oldu sezeryan oldum 1. Ay civarı gibiydi lavaboda elime geldi çok afedersiniz meme gibi elime geldi dışarı doğru çıkmış kanama ağrı vs olmadı bende sadece dışarı çıkmış geçenlerde ağrı oldu duş aldım rahatladım bende normal doğumda sonra olduğunu duymuştum ama sezeryan da da oluyormuş demek mi
Aybke33 Birbebekkkbircicek benimde vardı 1 buçuk ay oldu doğum yapalı afedersiniz zorlanıyordum peçeteye kahve döktüm basırun üstüne koydum sonra geçti
Elvinmeva Birbebekkkbircicek ben 🤦🏻♀️ Sezeryan sonra basur oldum tam 3 ay dogru düzgün lavaboya çıkamadım çoook zorlandım aşırı kabızlık çektim daha yeni yeni düzelmeye başladı yine de her gün çıkamıyorum lavaboya 3 güne bir felan ancak
Birbebekkkbircicek Gulsenck sezeryandan sonra olur mu ki normal doğumda olur diye biliyordum ben sizin ne zaman oldu dogum olur olmaz mı
okuyanannee Birbebekkkbircicek bende şok olmuştum Görünce hatta lohusa piskolojisi tekrar ameliyat mı olacağım bebegimi bırakamam falan diye ağlamıştım
A_s_e_l Birbebekkkbircicek Bn de de aynısı oldu zamanla gecio sezaryen olanlarda genellikle oluormus o Bn Dr a gitmedim zamanla geçti 2,5 aylık olduk bayadr yok basur
Birbebekkkbircicek A_s_e_l içeri mi girdi peki agrıyor muydu sizinde benim nohut kadar dışarıda içeri giriyor arada tuvalette agrıyor oturuyorum agrıyor geçer mi sizce 😔😔
A_s_e_l Birbebekkkbircicek dışarda nohut gibiydi oturamazdım vc ye çıkmazdım yaparken aglardım ekmek bile yiyemezdim zor olcak diye yürütmüodu bile ama zorlama ekmek yeme yağlı şeyler ye zorlamasın gecio sonra
Momys_-girl Bende aynı sorun var malesef sezeryan dan 1 ay sonra yaklasık basur oldum ve kanama oldu meme buyuklıgundeydı krem ve sıcak su yaptım biraz rahatlatıyor en azından.
Momys_-girl Birbebekkkbircicek malesef geçmedi 😩 yani basur için ameliyat olsan dahi kendini tekrar ediyormuş