Zeynepeymen Srky bebeğiniz kaç aylık eger 6 aydan kucuk anne sütü alıyorsa süt alerjısı olabılır.Ek gıda verıyorsanız muz fln verdıysenız oda yapar takıp edın gecmezse doktorunuza basvurun.
Srky Zeynepeymen bebegim dort aylik mama iciyor dun cok ac bisey parmagimin ucuyle muz verdim ek gidaya gecmedik daha ama dun nedense gozume bakti sanki banada ver dermis gibi bende kiyamadim parmagimin ucuyla iki uc kere verdim
Dilekkkkkk Srky yediği yada yediğin bişi alerji yapmış olabilir bizim kız da da oldu alerjik bebek olduğu için reaksiyon o şekilde göründü
Srky Melek7 vallaba dun cok cok az birsey verdim kasikla bile vermedim parmagiin ucuyle iki uc kere verdim muzu oda kucucuk ama ondan olabilir googleda heb muzdan bahsediiliyor. Bide saglik ocagida muzdan olabilir dedi
Zeynepeymen Srky dört aylık tadımlar icin cok kücük daha özellikle de muza.Cunku 7 aydan sonra verılır muz bidakine daha dikkatli olun bebişe annesi.😊
Ayscan Srky parmak aralarındaki siyah pislikler onlar endişelenmeyin yine de kala tahlili verin içiniz rahat etsin
Srky Zeynepeymen ya ben 6 aydan once aska bisey tattirmicam diyeb biriyim ama dun kiyamadim muz yiyordum ben bana bakiyorda muza bakiyorda bende biraz veriyim dedim parmagimin ucuyla cokta sevdi ama ilk ve sondu zaten o 😂
Deletedmom_15 Srky benim kızım 7.5 aylık oldu halen muz yediği zaman aynı şeyi yaşıyoruz. Sıkıntı yapmayın 😊
AlyaBaby Benımde kozım 6.5 aylık bugün azıcık bi mux tattırdım biraz önce kaka yaptı ve o sıyah ıplık gibi şeyler var normalmiş galıba 🤔