Srky Kizlar bebegimin kakasinda siyah ipe benzeyen uzun seyler var cok telaslandim ya kurt mu var yoksa ya 😞
Deletedmom_15 Srky ben post açmıştım bununla ilgili 😊 muz püresi verdiyseniz direkt siyah ip şeklinde çıkıyor, liflerini henüz hazmedemiyorlarmış ondan oluyormuş 😁 ya da başka bir ek gıda verdiyseniz ondan da olmuş olabilir. Ben ne zaman muz yedirsem öyle oluyor
fsahin_18 Srky bebeginiz ek gıda aliyorsa ve muz yediyse ondandır ama aklınıza takılırsa doktora gidin
AygulSina Srky bence doktora gotursen iyi olur okudugum bir kitapta bu anlatiklarin varsa doktora basvurun yaziyordu
Srky Ugggg vitamin d kullaniyor onuda dogdugundan beri kullaniyor ondan degil baskada bisey kullanmiyor
Ugggg Srky bı ark vardı burda onun bebegindede siyah parça lar varmış bende doktora gitcektim.doktora sordum kan ilacı kullaniyosa ondan olabilir kullanmiyosa bakmak lazım dedi bidaha yaparsa götürürsün doktora
Zeynepeymen Srky bebeğiniz kaç aylık eger 6 aydan kucuk anne sütü alıyorsa süt alerjısı olabılır.Ek gıda verıyorsanız muz fln verdıysenız oda yapar takıp edın gecmezse doktorunuza basvurun.
Srky Zeynepeymen bebegim dort aylik mama iciyor dun cok ac bisey parmagimin ucuyle muz verdim ek gidaya gecmedik daha ama dun nedense gozume bakti sanki banada ver dermis gibi bende kiyamadim parmagimin ucuyla iki uc kere verdim
Dilekkkkkk Srky yediği yada yediğin bişi alerji yapmış olabilir bizim kız da da oldu alerjik bebek olduğu için reaksiyon o şekilde göründü
Srky Melek7 vallaba dun cok cok az birsey verdim kasikla bile vermedim parmagiin ucuyle iki uc kere verdim muzu oda kucucuk ama ondan olabilir googleda heb muzdan bahsediiliyor. Bide saglik ocagida muzdan olabilir dedi
Zeynepeymen Srky dört aylık tadımlar icin cok kücük daha özellikle de muza.Cunku 7 aydan sonra verılır muz bidakine daha dikkatli olun bebişe annesi.😊
Ayscan Srky parmak aralarındaki siyah pislikler onlar endişelenmeyin yine de kala tahlili verin içiniz rahat etsin